2777
2789
عنوان

من مادر بی لیاقتی هستم 😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 102 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سشوار روشن کن براش یا ی برنامه هست ک انواع صداهار رو داره اونو دانلود کن اروم میشه بچه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

همینه تحمل کن خوب میشه یهدوسه ماه اینجوره من انقد گریه میکرد میگفتم دورازجونش میمیره ...شیر روهم بهش نمیدی؟؟؟؟مثلا دادی بعد گریه میکنه فک کنی شیر میخواد بدی بهش؟چون باعث بیشترشدن دل درد میشهسرساعت بده...پستونکم تونستی بده یجورایی عین ادامسه کارش برابچه ها معده رچاروم کنه...ترنجبین همهرشب قبل خواب دوتا قاشق بده بهش خوبه من از ۲۰روزگی تادوسالگیش دادم هرشب

عزيزم أولًا اين حرفارونزن اين دوران ووهمه نوزادان گذروندن

قطره ايزي كول بگير بعدازهربارشيردهي پنج تاقطره بچكون تودهانش

خودت عرق زيره سياه بخورنه عرق نعنا

هرشب قبل ازخواب يه ليوان پرهم دم كرده بابونه بخور به كوچولوشير بده

قول صددرصدميدم خوب ميشه

اگه نشد ببرش دكتراحتمال رفلاكسه كه بهت رانيتيدين ميده واينكه هردوساعت يه ربع بهش شيربده وحتما حتما بهش پستونك بده

یعنی واقعا داغونم  خصوصا این روزا ک نمیشع حتی مامانم بیاد پیشم بخاطر کرونا  دیشب حرم اما ...

درکت میکنم عزیزم سخته_اما فقط خودت میتونی بچتو اروم کنی هیچکس نمیتونه واست دعا میکنم عزیزم

از سال 92 خواننده خاموشم البته 3 بار عضو شدم  به دلایلی خودم درخواست لغوکاربری دادم 😍

سشوار رو هم امتحان کن 

گاهی سشوار رو روی دلش بگیر- باد داغ به دلش بخوره و همزمان دورانی دلش رو ماساژ بده

بچه منم کولیک شدید داشت به طوری که 2-3 ساعت شدید و یه بند گریه می کرد بقیه روز هم گاهی میگرفت و ول می کرد. 

موقع هایی که گریه اش شدید میشد سشوار براش روشن می کردم.

میتونی نرم افزارهای baby sleep رو هم از اینترنت بگیری انواع و اقسام صداها رو داره مثل سشوار و ...

هر دفعه که گریه اش شروع کن هر دو رو امتحان کن ببین با کدوم آروم میشه

البته اگه با نرم افزار آروم بشه بهتره چون سشوار بیش از 5 دقیقه 10 دقیقه روشن باشه دیگه می سوزه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

استارترجان یه دارو گیاهی بهت معرفی کنم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ببين اصلا اينجور نگو كه بدم و اين حرفها ، همه بچه ها همينن و چاره اي نداري جز صبر ، اوايل بچه د ...

من خودمم قبل زایمان میگفتم دو تا پشت سر هم میارم بعی رو پنج شیش سال بعد 

ولی واقعا الان میبینم در توانم نیست. 

من واقعا قدر این روزا رو میدونم چون میفهمم هیچوقت دیگه پسرم اینقد کوچولو نیس اما درد ک میکشه دلم میخاد بمیرم. نمیدونم چیکار کنم از خودم بیزار میشم میگم حتما من چیزی خوزدم ک بچه ام داره درد میکشه