2777
2789
نمیدونم والا من انقد چیزا هوس کردم ولی جرئت نمیکنم برم بخرم میترسم دیشب ساندویچ داشتیم با نون لواش ...

😓

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والا من انقد چیزا هوس کردم ولی جرئت نمیکنم برم بخرم میترسم دیشب ساندویچ داشتیم با نون لواش ...

ما دیشب باگت گرفتیم داغ کردم باهاش ساندویچ درست کردم...فرقی نداره لواشم داغ میکنیم دیگه یا بزار تو فر ی ظرف آبم بزار که خشک نشه یا تو ماکروویو

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
چجوری شوهراتون میخورن من قیمه بادمجون اون هفته گذاشتم انقد ادا دراورد و فقط از ابش خورد انقد بد غذ ...

خخخ چی میگی خواهر

شوهر من ماکارونی 

خورش بامیه بادمجون نمیخوره 

عدسی ک آب داشته باشه نمیخوره

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
خوراک ماهی چیه خانوم بداخلاق

😐😐😐😐😐😐

مامانم ماهیو با اب و دارچینو زعفرون میپزه ولی سرخ نمیکنه هان راسی پیازم میریزه که بوش بره.بعد میزاره ابش بخار بشه تا خدی که بخواد بسوزه بعد یکم جعفری با سیبزمینی سرخ میکنه میزاره کنارس.اگه تمر هندیم داشته باشیم با اب رقیق میکنه.بعد میشینه ماهیارو اون استخون ریزاشو برامون جدا میکنه یوقت خدایی نکرده نره تو گلومون😁ماهیارو ریش میکنه .بعد سس تمرو میره روش با اون چیپسا میخوریم بانون😋😋😋😋😋

خخخ چی میگی خواهر شوهر من ماکارونی  خورش بامیه بادمجون نمیخوره  عدسی ک آب داشته باشه نم ...

اینم فقط مرغ میخوره خستم کرده بخدا با ۲تا بچع

یه بار برا خودش مرغ گذاشتم برا خودم استنبولی.

انقد غذامو نگاه کرد و عق زد و گفت پاشو بریزشون برا خروسا نخورش

اصن اشتهام کور شد

دوباره میسازمت💪

اره فقط ماکارونی رو باید بزاری بپزه.بقیه مواد رو باید خرد کنی زیاد تایم نمیبره.فقط اماده شد بزار تو ...

مرسی گلم. 

ماکارونی و سیب زمینیو گذاشتم بپزن

💓

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
میگما من دارم امار میگیرم میبینم که شمام در خانه ماندید افرین🤩

خخ اره گلم از ترس خیلی وقته هم خودم هم شوهرم نذاشتم بره سر کار فقط مجبوره بره سوپرمارکت برای خرید نون و اینچیزا. 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

خخ اره گلم از ترس خیلی وقته هم خودم هم شوهرم نذاشتم بره سر کار فقط مجبوره بره سوپرمارکت برای خرید نو ...

سلامت باشید انشاالله

ما تو یه شهر کوچیکیم

شوهرم داره خونه میسازه فقط میره اونجا روزا

الان زنگ زد کارگرش

کارگرش گفت اومدم ملایر تفریح

حالا میگم مواظب باش خودمون ۵هفتس خونه ایم جایی نرفتیم

این احمقا رفتن تفریح و گردش

نیان مریضمون کنن

جالبه زنش ۴۰روزه زاییده😶😶😶😶

دوباره میسازمت💪

سلامت باشید انشاالله ما تو یه شهر کوچیکیم شوهرم داره خونه میسازه فقط میره اونجا روزا الان زنگ زد ...

وای چهل روزه زایمان کرده رفتن بیرون؟ چقد بی فکرن مردم. ولی خب اگه شاگردشونه و بردن با وهرتون برن سرکار که خدای نکرده احتمال گرفتن این ویروس هست که دوراز جون

چون میگن تا سه ساعت تو اون فضا میمونه ویروس.

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

وای چهل روزه زایمان کرده رفتن بیرون؟ چقد بی فکرن مردم. ولی خب اگه شاگردشونه و بردن با وهرتون برن سرک ...

چکار کنم؟

حرفش نمیشم که کارشو بندازه عقب

فقط براش قران میخونم که خدا همراهش باشه

دوباره میسازمت💪