2777
2789
عنوان

بی بی چک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 41 پست
مثل زمانای قدیم من تو خونه بچه بدنیا بیاریم

انشالله ب این روزا نرسیم و اوضاع درست شه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیالت راحت باشه مثبته،شما در حال اقدام بوذی،پس حتما بارداری باعث مثبت شدنش شده،مطمئن باش...

بعدشم اون قضیه کیست و اینا زیر یک درصده،شما داری احتمال بالای 99رو فدای زیر یک درصد میکنی....

خوشحال باش و اروم

مبارکت باشه

عزیزم اینطور ک بوش میاد کرونا حالا حالاها مهمونمونه تو چین نمیدونم شنیدی یا نه دروغ گفتن ک مهارشده

شنیدم که دیگه تست نمیگیرن و اینا ولی باور نمیکنم میدونی چرا چون من از دوماه پیش داشتم اخبار کرونا رو دنبال میکردم اونجوری که جین سفت و سخت گرفت قضیه رو بماند که چکارایی که نکرد ولی هیچ جتی دنیا اونقدر سفت و سخت نگرفت

و با اینکه حالم از هرچی چینیه به هم میخوره

ولی با کارایی که اونا کردن از ضد عفونی تخیلیشون بگیر تا ربات پرستار تا جوش دادن در خونه افرادی که قرنطینه خونگی هستن تا غذا دادن هر وعده به شهر وهان و غیره و کادر درمانم که رفتن خونه هاشون مردمم کم کم اومدن بیرون دیگه عزیز دلم اسگل نیستن که بخوان اینهمه پدر خودشونو دراوردن یهو ول کنن  با اون جمعیت ول کنن از ۸۰۰۰۰۰ هزار مبتلا میشه ۴۰۰۰۰۰۰۰ میلیون مبتلا رسوا عالم میشه ابروش ازینی که هست بیشتر میره تو جامعه جهانی ببخشید طولانی شد😅

شنیدم که دیگه تست نمیگیرن و اینا ولی باور نمیکنم میدونی چرا چون من از دوماه پیش داشتم اخبار کرونا رو ...

البته هنوز دولت چین تاید یا تکذیب نکرده این موضوع رو خداکنه ک دروغ باشه از وقتی اینو شنیدم استرس بیشتر گرفتم نگران شوهرمم ک سرکاره مخصوصا اینکه نفس تنگیم داره شرایط اقتصادیم ی جوریه نمیشه نرفت صابخونه ما درک نداره ک اوضاع چیه

انشاالله خیر نبینن اینایی ک مسافرت میرن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
سلام،چندروز بعدازپریودی باید بی بی چک گذاشت،چهارروز قبل پریودیم گذاشتم منفی بود،

ببخشید ندیدم ...من دقیق ی هفته بعدش گذاشتم قبلش نداشتم گفتم تو ذوقم میخوره حداقل دوروز بگذره مشخص میشه ولی ی هفته خیلی خوبه