elham_kml مدیر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 عنوان تک نیت میگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 44 پست بچه ها هرکی میخاد براش تک نیت پاستورمیگیرمنیتتون و اسم و اسم مادر و بفرستین برام خصوصیاگ احساسی بود اسم شخص احساسی و مادرشاسم مادرشو نمیدونستین ماه تولدشازدواج تو تک نیت نمیفته! برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه 1399/01/05 | 03:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nili2020 عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 5600 برا من بگیر اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
satinjoooon عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 10306 خب اگ راست میگی چرا برای خودت نمیگیری ک ببینی عشقت برمیگرده یا نه🤣🤣🤣 میگی بقیه برات سوره بخونن؟؟؟ ... چ خبرتههههههمگه مجبور کرد کسی رو !!! فال ی جور سرگرمی هست ،تو مایه های قانون جذب،اگه خوب بیاد اینقدر آدم مثبت فکر میکنه ک ب چیزی ک میخواد میرسهخیلی محترمانه میگه اگه میشه سوره بخونید برام مجبور نکرد ک اینقدر راحت نگو وای بر تو،وای بر خودت ک راحت همینجوری میبری و میدوزی
elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 خب اگ راست میگی چرا برای خودت نمیگیری ک ببینی عشقت برمیگرده یا نه🤣🤣🤣 میگی بقیه برات سوره بخونن؟؟؟ ... عزیزم خودت نمیتونی واس خودت کارت بکشیانرژیت رو کارتا میوفته تحقیق کن بعد حرف بزن برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
kitty7300 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 890 چ خبرتهههههه مگه مجبور کرد کسی رو !!! فال ی جور سرگرمی هست ،تو مایه های قانون جذب،اگه خوب بی ... همیشه این توی جواب ادمایی مث تو میگم به خودم جوابی به شما نمیدم ولی باخودم تکرار میکنم که بحث با....ممنوع🤣🤚موفق باشی دوست من مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
kitty7300 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 890 عزیزم خودت نمیتونی واس خودت کارت بکشی انرژیت رو کارتا میوفته تحقیق کن بعد حرف بزن به هر حال الهی که دلت شاد بشه و عشقت برگرده و خوشحال وشاد بشی و اشک شوق بریزیآمین یا رب العالمین🍀🌸 مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
elham_kml مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 به هر حال الهی که دلت شاد بشه و عشقت برگرده و خوشحال وشاد بشی و اشک شوق بریزی آمین یا رب العالمین🍀 ... ممنونم❤ برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
در_انتظار_معجزه_الهی عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 3697 @در_انتظار_معجزه_الهی عزیزم بدو😄 فدات😘 بازم دیررسیدم😄
عصر_یخی عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 2764 فدات😘 بازم دیررسیدم😄 درخاست بده بهش عزیزم.. اونجامیگیره آرادجانمدوستدارم♡♡عشقمامانبابا♡
satinjoooon عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 10306 همیشه این توی جواب ادمایی مث تو میگم به خودم جوابی به شما نمیدم ولی باخودم تکرار میکنم ... 😏 شما خوبی،خوب بمون نمیخواد بخاطر من خطاب ب خودت چیزی بگی خانوم 😂
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6905 میشه لطفابرای منم فال بگیری نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
prncc عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1320 عزیزم برا من میگیری؟؟؟؟❤ شد شد نشد بیا بشین برات چایی بریزم ❤