2789
عنوان

پایخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 110 پست
توره باد چیه ما به اونا میگیم نرده بون اگه منظورمون یکی باشه همونی که رحمت ازش افتاد 

روم سیاه چجوری معنی کنم😂😂😂

ب 💨😷 میگن🤣

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
ن باوا خییلی بعضی وختا حرص میدا ‌ ک 😂😂😂

حرص و ک همه میدن مهم اینه اون حرص دادنه و غر زدنه بانمک باشه😎

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بعضی ها نگن بد آموزی داره ،خدایی دم شون گرم ،اینروزا اینم نبود ماها دق میکردیم تو خونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
روم سیاه چجوری معنی کنم😂😂😂 ب 💨😷 میگن🤣

نفهمیدم خخخ

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
جدا؟ به نظر من مثل سری های قبلیش جذاب و خنده دار نیست، کلا وقتی از اون جو روستایی و ساده فاصله گرفت ...

بنظرم یه سریال چند فصلی نباید یکنواخت باشه باید یه تغییراتیم داخل ایجاد بشه ک نویسنده های این سریال دست مریزاد بهشون

فقط شلوار کردی ارسطو😂😂

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤
ن آدم بی منطقی مثل نقی آدمو پیر میکنه ،شاید نمایشش جالب باشه ولی واقعیتش وحشتناکه مخصوصا اگه طرف دوم ...

من کاری ندارمم ب منطقش میگم حرف زدن بانمکش خوبه

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

ولی دم هما گرم چه جوری خنثی کرد !!!

دم همه زنهایی که شوهرش رو کنترل میکنن گرم 

ولی اخرش نقی کپ مردهای بی وجدان که همیشه فک میکنن خودشون خوبن و بقیه بد شده بود 

میگفت خدا منو ببر پیش خودت اینا دشمن منن😅😅😂😂😂

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔