2777
2789
عنوان

بیاید تربیت ناب بچه دهه 90 رو ببینید ! باعث تاسفه

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف اون سگ . اوخییی 😍

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

من خجالت کشیدم😔

حالا به خواهرم میگفتم احمق ماپان بابام چپ چپ نگام میکردن!

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
این شیرین زبونی یچه شه بنطرشه.تمیدونه برا بعصیا فحشه و ... هرکی ناراحت نبینه شون. من مخالفم با بی اد ...

😑😑😑😑😑😑

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
سنش ب بچه من نمیخوره.عزیزم بچه تو این سن الفاظ پدر و مادرش رو استفاده میکنه شما زیاد حرص نخور.بعدشم ...

خارج خوبه 

ازین والدین نا لایق میگیره

و به یه خانواده درست و درمان تحویل می رند

کودک ازاری ست به گونه ای

چون همه به چشم یه بچه بی ادب که ازش باید دور شد تو جامعه میشه

طرد میشه رانده میشه

سرعت نتم پایینه نمیتونم کلیپ ببینم ولی شامپاین تو شیشه شیر بچه؟ چی میگی استارتر ؟ بچه دوساله معده ش شامپاین هضم میکنه؟

میخوای با غرب بجنگی بجنگ اما راهشم بلد باش

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.
فقط برا بعضیا فحشه ؟ ! ! !     نظر شما چیه؟ شیر زبونیه ؟  جل الخالق

جمله من رو کامل بخون.میگه برا بابا و مامانش شیرین زبونیه جل الخالق

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
رو بقیه بچه ها تاثیر میگذاره..اونا رو هم بی ادب میکنه..و اینکه باعث آزار کلامی بقیه میشه 

الان خانوم محترمی ک تامیک زد چیکار کرد؟فقط بیشتر بازنشرش کرد

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
2790
2778
2791
2779
2792