اول روغن رازیانه بعد هربار تا وقتی که رشدکنن و زمان ع-ا-د-ت بقیع مواقع روزی سع بار تا نیم ساعت بزاربمونه
چای نعنا
من خود عرق رازیانه ام خوردن اما واسه هرکسی خوب نیس
تعداد دفعات استفاده ام هم بردم بالا
فعلا همینا یادم میاد😑🤦🏻♀️
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
اره چون میخواستم نامزد کنم من از ی مرد پشمالوهم بدتر بودم الان خیلی خیلی کم موهستم..نامزدمم راضیه😂🤭بیچاره قبلا اگه منو میدید حتمافرارمیکرد🤣🤣🤣🤣🤣
من روشن کننده ی بدنشو میزنم زیر بغل و کشاله ی ران وااااقعا جواب داده خیلی راضی ام مارک خوبیه ...
مرسی عزیزم
قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦♀️ بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴
سلام اسی. ببین من از سنگ مرداب استفاده کردم فوقالعاده بود اصلا عرقت بو نمیگیره اصلا. اما بعدا فهمیدم سرب داره و دیگه اصلا استفاده نکردم. الان سالهاست جوش شیرین میزنم بعد از حموم. تا دو روز بو نمیگیرم.
ینی دیگه بند نمیندازی صورتتو؟ موها رو زیاد نمیکنه؟
نه من اصلا بند نمیندازم چون پوست صورتم پُر جوش میشه زمانی که بند میندازم..نه والا اصلا برای موهای صورت منو زیاد نکرده .واینم بگم که یکسال هست استفاده میکنم از این موبر