2789
عنوان

اگر کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 24 پست

من کارشناس ارشد بیمه ام,باید ببینید تو قرارداد بیمه همسرتون قسمت ذینفع و وراث قانونی اسم کی نوشته شده باشه,اگه اسم شما باشه فقط به شما میدن,مبلغی هم ک بهتون تعلق میگیره عددیه ک به عنوان فوت براثر حادثه نوشته شده,اگه متوجه نشدی از بیمه نامه همسرم عکس بفرس واسم بهت بگم

من کارشناس ارشد بیمه ام,باید ببینید تو قرارداد بیمه همسرتون قسمت ذینفع و وراث قانونی اسم کی نوشته شد ...

کاغذ دست برادر شوهرمه. نمیدونم چی نوشته . گفته وارث مادرمه 😐 میتونه فقط مادرش برداره ؟پس من چی بدبخت شدم.شوهرم بخاطر الکل تقلبی تو راه بیمارستان با آمبولانس فوت کرد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاغذ دست برادر شوهرمه. نمیدونم چی نوشته . گفته وارث مادرمه 😐 میتونه فقط مادرش برداره ؟پس من چی بدبخ ...

ببین اگه فقط اسم مادرش نوشته شده باشه فقط ب مادرش میدن,اما اگه اسم شماهم نوشته شده باشه به هیچ کس جز شما نمیدن,نگران نباش,اگه نمایندگیشو میتونی پیداکنی ک ازکجا بیمه نامه رو خریده بری بپرسی بهت میگن ذینفعش کیه ,چرا شوهرت اسم ترو ننوشته؟؟؟مگه زنش نبودی؟؟؟عجب ادمی بوده ک اصلا به فکر زنش نبوده

ببین اگه فقط اسم مادرش نوشته شده باشه فقط ب مادرش میدن,اما اگه اسم شماهم نوشته شده باشه به هیچ کس جز ...

نمیدونم که اسم کیو نوشته ولی احتمال زیاد اسم‌ منه .میرم میپرسم .ممنون

من کارشناس ارشد بیمه ام,باید ببینید تو قرارداد بیمه همسرتون قسمت ذینفع و وراث قانونی اسم کی نوشته شد ...

سلام خوبی؟ تو بیمه نامه اسم من نوشته شده .قراره مدارکشم ببرم گفت ۲۵ میلیون میدن . شما میدونی بعد درخواست  چقدر طول میکشه تا پول به دستم بیاد؟

سلام خوبی؟ تو بیمه نامه اسم من نوشته شده .قراره مدارکشم ببرم گفت ۲۵ میلیون میدن . شما میدونی بعد درخ ...

مدارکتو ببری کلا یه روزه کاراشو انجام میدی,یه هفته هم زمان میبره واریزکنن,من تو بیمه ایران بودم اون خیلی زود چکشو میداد,فقط اسم تو رو نوشته بود یا کس دیگه ای هم هست؟؟؟؟

مدارکتو ببری کلا یه روزه کاراشو انجام میدی,یه هفته هم زمان میبره واریزکنن,من تو بیمه ایران بودم اون ...

اها ممنون . فقط اسم منه