2777
2789
عنوان

نکته کرونا❌

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 25 پست
خب کسی ک راست دست یا چپ دست باشه تموم قدرتش رو اون دستش هس و یکم مشکل میشه

آره ولی یه باز کردن در و این کارایی کع گفته که قدرت زیادی نمیخواد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا نمیشه

من راست دستم و با دست چپ اصلا نمیتونم دری رو باز کنم نکه نتونم یکم برام مشکله اگه یادمم باشه ولی ناخداگاه آدم با همون دست توان دارش کاری رو انجام میده

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
آره ولی یه باز کردن در و این کارایی کع گفته که قدرت زیادی نمیخواد 

متوجهم ولی ناخداگاه یهو میبینی با همون دست ک عادت داری انجام دادی

من راست دستم و با دست چپ اصلا نمیتونم دری رو باز کنم نکه نتونم یکم برام مشکله اگه یادمم باشه ولی ناخ ...

اتفاقا من چند سال پیش باهردو دستم تمرین میکردم بنویسم ...اونم خوشنویسی 

الان باهردو دست کلی کارانجام میدم تمرین وتمرکز میخواد این جمله اخرمم بادست چپ نوشتم😃

اتفاقا من چند سال پیش باهردو دستم تمرین میکردم بنویسم ...اونم خوشنویسی  الان باهردو دست کلی کا ...

آرع از نظر روانشناسی هم خیلی مفیده چون تنش و اضطراب رو هم کم میکنه و تسلط مغز رو میبره بالا

۴۰۳۰

زنگ زدم فقط گفت استراحت کن 🙄

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر