2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 42 پست
برای منم این اخرین سونو که گذاشتم نمیدونم چهار سال اقدام کردیم نشد دیگه ای یو ای هم کردم کلا دیگه نا ...

ای یو ائ تا ۳ بار جوابگوعه.ایشالله این ماه جواب بگیری.

وقتی تخمک گذاری نداری عزیزم چرا ای یو ای میکنی

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ببخشید وسط تاپیکت:-)❤ ددکتر به منم لتروزول داد گفت روزی سه تا بخور ولی چون این ماه نمیدونم ...

خوب عزیزم لترزول خیلی خوبه عالیه.

بخور حتمن ولی کلومفینم من سرخود خوردم تا تعدادش بره بالا.

دکترم اصلا دید ایقدر تعجب کرددد گفت تو چه جوری اینقدر تخمک داری😁

لترزول کار تنبلی تخمدان که تخمکارو بزرگ نمیکنه انجام میده ایشالله نتیجه بگیری عزیزمممم😍😍😍😘😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
ای یو ائ تا ۳ بار جوابگوعه.ایشالله این ماه جواب بگیری. وقتی تخمک گذاری نداری عزیزم چرا ای یو ای میک ...

دکتر خنگم نگفت که تخمک گذاری نداری گفت ای یو ای کنی نتیجه میگیری مرکز ناباروری میرفتیم بعدش که منفی شد گفت شما پلی کیستیکی تخمک گذاری نداری خدا نگذره ازش جدا از بحث پولش اون چهارده روز تا ازمایش بدم خیلی سختی کشیدم از نطر روحی

خوب عزیزم لترزول خیلی خوبه عالیه. بخور حتمن ولی کلومفینم من سرخود خوردم تا تعدادش بره بالا. دکترم ...

من گلوکوفاژهم بهم داده نمیتونم بخورم چون چهارسال خوردم دیگه حساسیت پیدا کردم تمام بدنم قرمز میشه ممنونم عزیزم

دکتر خنگم نگفت که تخمک گذاری نداری گفت ای یو ای کنی نتیجه میگیری مرکز ناباروری میرفتیم بعدش که منفی ...

اره بعضیاشون خدا ازشون نگذره فقط فکر پولن.

خودتم باید میپرسیدی اینماه مگه چندتا تخمک دارم که ای یو ای میخام کنم.احتمال ازاد سازیشون هست؟سایزشون چقدره.

منم دکتر قبلم فقط فکر پول بود.

خانوم قاعدیان خیلی دکتر خوبین عالین.هر روز با دسته گل و شیرینی داخل مطبش نشستن

من گلوکوفاژهم بهم داده نمیتونم بخورم چون چهارسال خوردم دیگه حساسیت پیدا کردم تمام بدنم قرمز میشه ممن ...

گلوکوفهژ همون کلومفین هست؟؟.

عزیزم حتمن حتمن دکترو عوض کن حتممنن

من اونموقع زیاد اطلاعات نداشتم  شنیدم دکترای شیرار و یزد خیلی خوبه

اره خیلی عالین😍

ان شالله نی نیت صحیح و سالم بدنیا بیاد 

ممنون گلم ایشالله اینماه بدون قرصو امپول باردار بشی گلمم😘😍