mrvs مدیر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 123 عنوان نی نی یار؟ | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_2 @نی_نی_یار_شب کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم 1399/01/04 | 05:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrvs مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 123 دیگه وارد مسائل خصوصی نشو وا؟😐😲😂😂😂😂😂 کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32199 وا؟😐😲😂😂😂😂😂 والا آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
mrvs مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 123 والا باش باش😂😂😂 کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 32199 باش باش😂😂😂 ایشالا مشگلت حل شه خدا به همرات آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93025 @نی_نی_یار_5 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mrvs مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 123 @نی_نی_یار_5 ممنون کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم