من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شیوه و دستور رو تموم کردم اخه بینش ب خاطر امتحانام ی وقفه افتاد
اگه همین الان از سنتور خسته شدی دیگه وقتتو تلف نکن.حتما برو دنبال ی ساز دیگه. من تو دو سال شیوه و دستور و ردیف و گلنار و یاد و.باد رو تموم کردم. بعضی روزا سه ساعت بی وقفه تمرین میکردم. حیف که ولش کردم. یادگیریش اسونه ولی موندن توش خیلی خیلی سخته. برو ی ساز راحت تر. تنبک عالیه. سه تار
شوهرم گیر داده بود برم سنتور یادبگیرم بعد از عید بعدشم برم ب طور حرفه ای پیانو اموزش ببینم ، قرار بود واسم پیانو بخره😢
ولی کرونا رید تو همه برنامه هامون😭
این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎 ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!! ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫 خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد.... خراب شد تصویرش🖤💔