2777
2789
عنوان

عشق

103 بازدید | 16 پست

من به یه دختری علاقه مند بودم..بعدش اون دختر بهم گفت بهت علاقه ایی ندارم..البته اینو بعد از پیشنهادم برا ازدواج بهم گفته..اولش بلاکم کرد و بعد چند روز انبلاکم کرد...بنظرتون میتونم بهش نزدیک بشم و دلشو بدست بیارم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدی هست....

از چه راهی وارد بشم بنظرتون؟؟من رشته تحصیلیم حوزوی بود و الان کاراموز قضاوتم..درس حوزم تموم شد..نمیدونم بخاطر حوزوی بودنم رد شدم یا بخاطر چیزایه دیگ..واقعا سر در گم شدم

نمیدونم.من خودم قبلا با یکی بودم یه پسر دیگه ای خیلی دوسم داشت الان که دیگه با اون تیستم بیشتر دارم به اونی که دوسم داشت فکر میکنم.

بزار یکم بگذره یه ماه اینا بعد با حفظ شخصیت و غرور دوباره بگو.

هیچ وقت خودتو غرورتو کوچیک نکن.من به عنوان یه دختر واقعا بدم میاد یه پسری خودشو کوچیک کنه بدتر بدم میاد ازش

نمیدونم.من خودم قبلا با یکی بودم یه پسر دیگه ای خیلی دوسم داشت الان که دیگه با اون تیستم بیشتر دارم ...

ممنونم خواهر جان..درسته ادم نباید غرورشو له کنه..من برا بار اول که پیشنهاد دادم بصورت ناشناس اینکارو کردم.در اخر پیام هامون بهش گفتم من فلانی ام فامیلتون..بعدش همون جواب قبلی رو (بهتون علاقه ایی ندارمو ))داد..

ینی من تو چت اصلا خودمو معرفی نکرده بودم..چون بار اولم بود که میخواستم پیشنهاد بدم

ببین پسرجان، اولین قدم و اولین راه و رسم عشق، اینه که خاله زنک نباشی و نیای جایی که محیطش زنونه است. ...

نمیدونم برادری یا خواهر ..ولی ناشناس محترم من برا راهنمایی میام اینجا..از قدیم گفتن تجربه بالاتر از علمه و دانشه..

از چه راهی وارد بشم بنظرتون؟؟من رشته تحصیلیم حوزوی بود و الان کاراموز قضاوتم..درس حوزم تموم شد..نمید ...

من دختر مورد علاقه شما رو نمیشناسم .. .. سلایق و فرهنگ خانوادگیشون.... سن و میزان تحصیلاتشون رو نمیدونم تا بتونم راهنمایی درستی داشته باشم اما اگر حوزوی بودن مورد پسند خانم نیست به خاطر کاراموزی قضا این قضیه حل شده است و اتفاقا پوئن مثبتی دارید.