2777
2789

ماسک شنی طلا

اسکراپ لیمو بعد از حمام

ماسک زغال سِودا

مثلا امروز طلا گذاشتم دو روز بعدش اسکراپ لیمو،۳روز بعدش ماسک سیاه

در کل دو یا سه روز یه بار

هر کی منو میبینه از خواهرام یا عکسم میفرستم براشون همه شون تایید کردن

شفاف شده صورتم و برق میزنه خداروشکر

بعد ماسک هم مرطوب کننده یا آبرسان میزنم حتما

😍😍😍😍امیدوارم تجربه م به دردتون بخوره

ممنون

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کردم کرونا ت مثبت شده  

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

هیچی به اندازه خواب کافی خوب نیس

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
چقدر ب پوستت میرسی  من هر وقت از حموم بیام یه کرم میزنم اونم اگه یادم نره

خوش به حالت 

من هر شب قبل خواب باید کلی به خودم بمالم بخابم

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹