2777
2789
عنوان

همسایه عجیب 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 6203 بازدید | 57 پست
اهاااا اینو یادم رفت بگم اصلا کار نمیکنه اصلااااااااا همش خونه خوابه بهم‌گفت طراحی سایت میکنم ب ...

احتمالا مطلقه چیزی که پولی داره

یا هم ارثی حقوقی بهش رسیده

مهلوم معتاد شیشه ای...وگرنه دختر که خونوادخ دار باشه خونه مجردی نمیگیری مگه کار درسن حسابی داشته باسه شهر دیگه باشه خونه بگیره

یا  ودود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا مطلقه چیزی که پولی داره یا هم ارثی حقوقی بهش رسیده مهلوم معتاد شیشه ای...وگرنه دختر که خون ...

واقعا یا عید میره پیش خانوادش ۲ تا مرد گنده رفتن شهرشون ولی این اینجاس  برام خیلیییی عجیبه

بعد که گفتی جیغ نمیکشم چکار کرد 

تند رفت بالا بدون‌خدافظی براش بشقاب بشقاب غذا میبردم میگفتم گناه داره تنهاس شاید حوصله نداره غرا بپزه ولی اصلا نمک و اینا حالیش نیس تیشه تو سرم میزد

احتمالا مطلقه چیزی که پولی داره یا هم ارثی حقوقی بهش رسیده مهلوم معتاد شیشه ای...وگرنه دختر که خون ...

طبقه سوم میگفت میاد در میزنه میگه دوست پسرم حواسش نبود اومد بالا دیگه نیمد پایین کشتینش؟؟

وااااای چه ادماااااییی😳😳😳😳

دختره خراب بود غروبا می‌رفت شاسی بلندم فقط قبول میکرد میومدن سر کوچه می‌بردنش  قد بلند سفید سفید یه ساپورت جذب گیپورپاش بود یه پانچو تا نافش بحدی ارایش داشت با ملاقه جمع کنی همه محله معترض شدن صاحخونه جوابش کرد گفت غلط کردی قرارداد دارم نرفت

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
دختره خراب بود غروبا می‌رفت شاسی بلندم فقط قبول میکرد میومدن سر کوچه می‌بردنش  قد بلند سفید سفی ...

نه این کوتوله س همش دعوا میکنه با گوشیش با دوستاش مادرش دوست پسرش فحشای بد

عزیزم نه در براش باز کن نه غذا ببر نه برو مراقب بچه هاتونم باشید این توهم داره خدایی ناکرده بلایی سر ...

نه بابا دیوونم مگه اصلا دیگه باهاش حرف نمیزنم حتی خیلی بی شخصیت تر از این حرفاس بابا که بخوام اصلا باهاش همکلام شم 

😂😂😂😂😂نکن قاتل زنجیره ای خودش بترسین خواهر.. معلوم خانواده نداره

اره خانواده نداره فک کنم چون هر کیییی الان رفته پیش خانوادش عیده فقططططط این هست