2777
2789
عنوان

کمک دیونه شدم !!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 36 پست
آره آلزایمر بقیه رو خیلی داغون میکنه، فریاد هم میزنه یا فحش بده یا کتک کاری؟ 

نه داد نمیزنه  محل نمیزاره کار خودشو میکنه   نمیدونستم اینقدر سخته  بیچاره شوهرم تا صبح بیداره هی میخوابوننش باز میره تودحیاط بره سر کار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن اصصلا بیچاره خیلی عذیت ننیکنه خیییلی لجبازه غذا نمیخوره . بعضی موقع ها شده دو روز دو روز غذا نخورد ...

آره اینا هم خیلی بده اما بعضیا که آلزایمر گرفتن به فحاشی و فریاد زدن میوفتن خیلی سخت میشه مراقبت ازشون 

عزیزم خیلی اذیت میکنن.برای غذا خوردن یه بار کتکم زده!

الهییی درعوض خدا دید که شما زحمت کشیدی براش

اون بنده خداهم که از قصد نزد

ایشالله خوب بشن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

دارو میخوره مال پارکینسونشه   الان داروی الزایمر نداره اصلا   دکتر هم نیست فعلا    بنظرتون پرستار میتونه تحملش کنه ذ  امروز خودم مجبور شدم قرص اعصاب بخورم

الهییی درعوض خدا دید که شما زحمت کشیدی براش اون بنده خداهم که از قصد نزد ایشالله خوب بشن

درمان نداره بدتر میشن.مرسی از انرژی خوبت.پدربزرگم بعد کتک زدن من دیگه نیومد خدا رو شکر.بابام میره اصفهان  نگه میداره.دخترها یک هفته و پسرها دو هفته.انصافه؟😭😭😭😢😢

A💚جهان کوچک من از حضور تو زیباست...

درمان نداره بدتر میشن.مرسی از انرژی خوبت.پدربزرگم بعد کتک زدن من دیگه نیومد خدا رو شکر.بابام میره اص ...

نه کاش پرستار بگیرن براش 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...