2821
2789
من با زخم زبونات رفیقم مرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم

مراببوس برای آخرین بااار

تورا خدا نگهدار

که میروم به سوی سرنوشتت

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!
ی هوای دونفره  دلم پیش ینفره که همی دوروبره

خیلی دلم خستس اون چشماش رو من بستس دل من ازدست رفت و یه وابستس زیر چتر آبی نمونده حس و نایی  چتر و باز کردم نشستم تا بیایی باز تو همین حوالی دارم یه حس عالی

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مراببوس برای آخرین بااار تورا خدا نگهدار که میروم به سوی سرنوشتت

تورا چون جان خود میدانمت

تورا چون سایه می پندارمت

هرچه تو دوری من صبورم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
س🧐 سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره که الکل نگاه تو یواش داره میپره 

نه مست میکنی منو نه درک میکنم تو رو نه من کنار تو گمم از کنار من برو

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
من با زخم زبونات رفیقم مرهم بذار با حرفات رو زخم عمیقم

نه این نیست😛

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
تورا چون جان خود میدانمت تورا چون سایه می پندارمت هرچه تو دوری من صبورم

مرنجان دلم را که این رسم وفا نیست 

نگارا به جز تو کسی در دل ما نیست

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!
س🧐 سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره که الکل نگاه تو یواش داره میپره 

من از نبود تو پر و به این کلافگی دچار

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت
 جانم سحر انقدر همه جا خوبتو گفتن از خوبیه تو پر شده عالم من چشم حسودُ کور کردمانقدر که ...

به به آفرین😍👌

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
ادامه بده    

اینو بگو چشم چشم دو ابرو صورتش گیلاسه

نه این نیست😛

میدونم😝🥴

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤