2777
2789
عنوان

مانتو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 29 پست
پس عکسشو از کجا اوردی    

پیج اینستا داره ولی میگم وایسا بخرم بدستم رسید بهت بدم میترسم یوقت نفرستن ولی اشنامون خرید کردب دستش رسید

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج اینستا داره ولی میگم وایسا بخرم بدستم رسید بهت بدم میترسم یوقت نفرستن ولی اشنامون خرید کردب دستش ...

نه عب نداره الان برم نگاه کنم فقط

راستی همون اخری خوجله من سرخابیشو دوس دارم

مده عزیزم مده😂😂😂

اخه ببین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

استین پفی دوست😢😢😢😢😢

منم دوست دارم ولی خداییش به قدهای متوسط نمیاد

من از تو کوتاه ترم یکی خریده بودم خودم باهاش حال میکردم اون وقتا عقلم نمیرسید فکر میکردم چه قشنگ شدم ولی بعدش که برام تنگ شد و دادمش به دختر عمم که لاغرتر و بلندتر بود تازه فهمیدم که بهم اصلا نمیومده

منم دوست دارم ولی خداییش به قدهای متوسط نمیاد من از تو کوتاه ترم یکی خریده بودم خودم باهاش حال میکر ...

اخی عزیزمممم شوهررمم میگه یه استین ادمیزاد انتخاب کن ولی اینا قشنگن خو

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه