2777
2789

فقط خونه نشینی. 😔بعد از عید هم ميگن ميره توو اوجش. کی تموم ميشه خدا ميدونه. من ميخواستم بعد از عید کلاس برم سرگرمشم.دندان پزشکی برم..هیچ کاری نميشهکرد.اصلا نميشه برنامه ریزیکرد.زندگی راکد شده.بابام هم کارش خوابیده کلا بدجوري توو ماه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط فکرم اینه آیا خانواده اطرافیانم جون سالم به در میبرم یا نه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بیا مثل من از مهمون بازی همسایه تو آپارتمان حرص بخور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

سعی کن با خوندن کتاب یا دیدن فیلم یا هر چیزی که سرگرمت میکنه خودتو سرگرم کنی

انشاا... که همه رعایت کنن و تو خونه بمونن این وضعیت زود تموم میشه

تا باشن کسانی که که توی کوچه و خیابون و جاده ها میگردن وضعیت طولانی تر که میشه هیچ کلی انسان هم مبتلا یا حتی فوت میکنن

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد

منم

تازه ما پارسال هم عيد نداشتيم

چون سيل اومده بود شمال و باباي من شغلش جوري بود كه بايد ميرفت نظارت ميكرد رو كارا

اون همه پارسال استرس كشيدم كه وسط سيل بود اينم از امسالمون😭

فقط به این فک کن که از این بیماری جون سالم به در ببریم همین بقیش درست شدنیه

خب دولت اعلام کرده. ۷۰درصد مردم ميگيرن. بعد طولانی مدت باشه همه در معرض خطر ن

باورکن ایناناراحتی نداره

ناراحتی مال اونه که عزیزش درگیر شده وازدست داده 

مال اونه که پرستاره   الان توبیمارستانه وهرلحظه نگران‌

اینجورمشکلات درمقابل مریضی واسترس    هیچی نیس

ناشکری نکن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خب دولت اعلام کرده. ۷۰درصد مردم ميگيرن. بعد طولانی مدت باشه همه در معرض خطر ن

۷۰درصداگه همه باهم بگیرن فاجعه میشه

هرچی مراعات کنیم که این ۷۰درصد تدریجی وکم کم بگیرن به نفع همه ست

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

عزیزم خدا رو شکر کن تن خودت و خانواده ات سالمه

و خدایی نکرده جزء اونایی نیستی که تست کروناشون مثبته

خودت رو مشغول کن توی خونه

و این که الان کل اقتصاد جهان ضربه خورده نه فقط یه کسب و کار

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من به خدا ۷ ماهه خانواده مو ندیدیم. چون توی شهر های مختلفیم. این عید زمانی بود برای دیدنشون و رفع دلتنگی . اما نشستم توی خونه و بیرون نمیرم. بعد کرونا هم باز مدرسه ی بچه هاس تا تموم بشه و بخوام برم شهرستان میشه ۱ سال

ولی دارم تحمل میکنم و سرمو گرم میکنم 

فقط برای خودم 

خانواده م

هموطنام

در_خانه_می_مانیم#  

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
بیا مثل من از مهمون بازی همسایه تو آپارتمان حرص بخور

من دارم از تلویزیون حرص میخورم،وقتی صدا و سیمامون این باشه چه توقعی از مردم میشه داشت؟اون از برنامه هایی که با مهمان ضبط میشن اینم از الان که شبکه ی پویا برنامه ی صبحش مثلا گلی و مل مل رفتن عید دیدنی پیش خانم بهار!بعد تازه دارن میگن وقتی مهمون میاد مواد ضدعفونی بذارید دستاشو ضدعفونی کنید و فلان و...،در حالی که از اونطرف پزشک و پرستارا دارن التماس میکنن توروخدا امسال اصلا نرید مهمونی،فرهنگساز جامعه که خودش فرهنگ نداره چه توقعی باید داشته باشیم؟این بیماری حالا حالاها هست با این وضعیت