2777
2789
عنوان

دیشب به مهمونام دیر شام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 37 پست
تو این اوضاع کرونا ک میگن مهمونی نرین و ...🙄🤦‍♀️🤷‍♀️چرا انقد ب شوخی گرفتین اخه؟

من انقد ادم جدید ندیدم یه ادم ک میبینم دلم میخواد بال و پر دربیارم پرواز کنم دوماه خونه ام کپک زدممممم خواهر

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من انقد ادم جدید ندیدم یه ادم ک میبینم دلم میخواد بال و پر دربیارم پرواز کنم دوماه خونه ام کپک زدممم ...

خواهر کپک زدن بهتر از کرونا گرفتن و ب فنا دادن خانواده و بقیس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونم تاپیکت سرکاریه ولی  کوفتتون بشه اون شامی که خوردین .من و بچه هام یک ماهه خانوادمو ندیدم.بعد شما شام میپزین دوررهم خوش میگذرونین.واقعا هیچی نمیفهمید براتون متاسفم.حق الناس گردنتونه

کرونا چیییییی لطفا زنجیره ارتباط با ادمارو قطععععع کنییییید

بخدا سال اول عقد هستم نرفتم خونه مادرشوهرم ۳هفتس شوهرمو ندیدم تو ی شهریم.خاهرم و خاهرزادم تهرانن نیومد موند تو خونه با بچه کوچیک.دیوانه شدیم از قرنطینه اونم تا اخر خرداد.توروخدا جایی نرید تموم شه بره ما مردیم تو قرنطینه.

خواهر کپک زدن بهتر از کرونا گرفتن و ب فنا دادن خانواده و بقیس

اره درسته 😕ولی چه فایده بعضیا  نابود میکنن این مدت رو ک رعایت کردیم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

وای از کی خونوادم ندیدم ،😭عیدی هم تماس تصویری گرفتیم عید تبریک گفتیم مامان داشت گریه میکرد اونوقت بعضیا مهمونی و مسافرتشون هنوز پابرجاست فک کنم ما فقط خودمون قرنطینه کردیم

یعنی دلم میخواد کلمو از دست اینا بکوبم به دیوار😤😡اصلا عین خیالتون نیست😡😡😡😡😡😡😡😡

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
وای از کی خونوادم ندیدم ،😭عیدی هم تماس تصویری گرفتیم عید تبریک گفتیم مامان داشت گریه میکرد اونوقت ب ...

آره و باید به پای اونا بسوزیم😭

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

عزیزم خودتو برو این چیزا ناراحت نکن ...اصلااااا مهم نیست ک بهش فکر بکنی

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
2790
2778
2791
2779
2792