2777
2789
عنوان

هزار بازى

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 49 پست

منم باپسرم تمرین میکنم بعضی وقتا درست میدونه چی میخاد وبعضی وقتا نمیدونه مثلا ازبین چندتا کتاب میتونه انتخاب کنه کدومو بخونم براش ولی دیروز سرسفره گفتم نون باگت میخوای یا نون لواش گفت لواش خواستم لقمه بگیرم گف نه نه باگت😐

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اينم از فعاليت هفته دوم بچه ها ، كه متاسفانه خورده به قرنطينه، ولى به نظرم اين فعاليت رو ميتونيم براى حياط يا لباس تو خونه داشته باشيم، ديگه چه ميشه كرد، بايد با شرايط سازگار بود😊

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...
اينم از فعاليت هفته دوم بچه ها ، كه متاسفانه خورده به قرنطينه، ولى به نظرم اين فعاليت رو ميتونيم برا ...

سرمه جان میشه لطف کنین بگین این سالنامه رو از کجا تهیه کردین

میخوام بدونم واسه بچه های ۶ سال به بالا هم داره یا نه؟

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سرمه جان میشه لطف کنین بگین این سالنامه رو از کجا تهیه کردین میخوام بدونم واسه بچه های ۶ سال به بال ...

من از يه پيجى تو اينستا گرفتم

اگه اينستا استفاده ميكنيد براتون آيديشو بفرستم

تا جايى كه من ميبينم سالنامه اين شكلى واسه شش سال نداره

ولى خيلى چيزاى مفيد ديگه براى بچه ها داره

من از يه پيجى تو اينستا گرفتم اگه اينستا استفاده ميكنيد براتون آيديشو بفرستم تا جايى كه من ميبينم ...

بله عزیزم دارم لطف کنین آیدیشو واسم بفرستین.ممنون

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
اينم از فعاليت هفته دوم بچه ها ، كه متاسفانه خورده به قرنطينه، ولى به نظرم اين فعاليت رو ميتونيم برا ...

ديروز دخترم داشت با باباش ميرفت حياط كه بازى كنه، ازش خواستم لباسش رو خودش انتخاب كنه، 

در ترأس رو باز كردم و براش توضيح دادم كه وقتى هوا گرمه نازك و وقتى سرده كلفت ميپوشيم

خوبم انتخاب كرد، فقط جوراب نپوشيد

رفت و برگشت ، پاهاش سرد شده بود، تصميم گرفت از دفعه بعد جوراب هم بپوشه

حالا ببينم يادش ميمونه يانه

دوستان عزيز 

خدارو شكر فعاليت اين هفته جوريه كه نه تنها تو قرنطينه ميشه انجامش داد ، بلكه بنظرم ايده خوبى براى اين أيام هم هست

سلام ماماناى عزيز

من چالش آخررو براى دخترم انجام دادم

خيلى استقبال كرد

براش ده تا فعاليت مشخص كردم+ يه كارتون ديدم در حد نيم ساعت و كتاب قبل خواب

براى هركدوم يه نقاشى ساده كشيدم رو كارت كه مشخص باشه

و دخترم خيلى زود همه رو ياد گرفت

روز اول همه فعاليتاشو يه ربعه انجام داد😂ولى چشاش برق ميزد( مثلا واسه نقاشى زود يه خط رو دفتر كشيد، توپ بازى دوبار توپ پرت كرد😂😂)

ولى امروز خودم بيشتر وقت داشتم و باهم بازياشو انجام داديم خيلى خوش گذشت

واسه تى وى هم تا كارتونش تموم ميشه مياره كارتو تحويل ميده كه تلويزيونو خاموش كن( دختر من قبلش هم أهل تلويزيون نبود، ولى معمولا بعد كارتون اصلى دوست داشت تبليغات و اينارو هم ببينه و يه كم طول ميداد)

خيلى خوشحالم كه اينجورى برنامه داشتن رو ياد ميگيره

خلاصه كه گفتم تجربه مو بگم، البته دختر من هنوز يه سالش كامل نشده، 

اگه بچه هاى شما بزرگتر حتما بيشتر درك ميكنن اين قضيه رو

هم بهتر درک میکنن و هم بیشتر مقاومت میکنن. مثلا پسرمن عاشق انیمیشنه و نقاشی اصلا.به ندرت میاد نقاشی ...

خب اجازه بديد بازى هارو اول روز خودش انتخاب كنه

مجبورش نكنيد كه حتما نقاشى كنه يا...

ولى با جايگزين كردن فعاليت هاى دلخواهش سعى كنيد كارتون رو محدود كنيد