2777
2789
باشه عددش بگو??  مگه پريودي های نامنظم نداری،وقتی پريوديت نامنظم میشه روز تخمک گذاريت نمیدونی ...

ذخیره تخمدانم 15 صدمه

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
باشه عددش بگو??  مگه پريودي های نامنظم نداری،وقتی پريوديت نامنظم میشه روز تخمک گذاريت نمیدونی ...

پریود نامنظم مال دو سال پیش بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@khaste66     سلام میشه برنامه دقیق سری اولی که پریود شدی رو به من بگی...من اصلا پریود ن ...

عزیزم قبل هرکاری تحقیق کن برو زیر نظر ی دکتر طب سنتی،ازین الکی های ها نه،یکی که کارش ۲۰باشه،من تنبلی شدید دارم خداروشکر ۳ماهه با ویتاگنوس پریود میشم من چشمی همه چیو میخوردم شما باید حجامت کنی،بادکش انجام بدی،رازیانه ۴ماه قبلا مرتب خوردم ولی اصلا پریود نشدم دیگه کلا گذاشتمش کنار،تخم هویج ی قاشق مرباخوری دم میکردم صبحها،هر روزم دوبار با روغن سیاه دانه شکم و قسمت رحم وتخمدان رو ماساژ میدم،پیاده روی هم عالیه من که نرفتم ولی دیدم به وفور،درازنشست ،زودتر باید اقدام کنی ۱۱ماه کم نیست خیلیه،اگرم وزنت زیاده کمش کن 

عزیزم قبل هرکاری تحقیق کن برو زیر نظر ی دکتر طب سنتی،ازین الکی های ها نه،یکی که کارش ۲۰باشه،من تنبلی ...

ممنون دوست خوبم...انشالله که زودی مامان بشی..

عزیزم قبل هرکاری تحقیق کن برو زیر نظر ی دکتر طب سنتی،ازین الکی های ها نه،یکی که کارش ۲۰باشه،من تنبلی ...

ببخشید شما کدوم شهری؟

فدات بشم ان شاءالله هر چی خیره ،ولی دیگه نا امید شدم ،همین که پری مرتب بشه و چاقتر نشم هم بازم شکر،ر ...

ولی من به مامان شدن شما امید دارم...بله هر چی صلاح خدا هست...انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره...منم تهرانم...متاسفانه به خاطر عدم کنترل استرس و حرص خوردن و عصبی شدن زیاد...دچار یائسگی زودرس و قطع پریودی شدم...انشالله که مشکل هورمونی منم حل بشه و پریود شم...و اینکه هردومون مامان شیم...

@رامونا64    

سلام عزیزم به نظرت دکتر کاظمی منو جواب میکنه؟...یکی دو ساله یائسگی زودرس گرفتم70 fsh و50 lh...دکترا بهم گفتن اهدایی...

@رامونا64       سلام عزیزم به نظرت دکتر کاظمی منو جواب میکنه؟...یکی دو ساله یا ...

سلام عزيزم عجيبه كه هيچكدوم از پياماو ريپلاياي ني ني سايتو نديده بودم ببخشيد منو. عزيزم دكتر كاظمي هيچكسو رد نميكنه تازه هفته پيش مامانم گفت يكي از اقوامه دورمون به توصيه دخترخالم رفته پيشه كاظمي بعد ١١ سال باردار شده يه گل پسر😊 حالا من كه اعتقاد زيادي ندارم ولي خالم ميگه مثل اينكه سيده دستش خيلي سبكه به نظر خودمم انرژيش خيلي مثبته