هستی1374 مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 1435 عنوان کیا شبا بی خوابی دارن؟😐 | مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 19 پست سلام خانوما من شدیدا بی خوابی دارم یکی دوساعتی طول میکشه بخوام بخوابم یا حتی بیشترشماهم اینجور شدین؟چیکارکنیم که بی خوابی درمان بشه ؟فک کنم بخاطر قرنطینه شدن باشه آخه خیلیا اینجور میگن که بیخواب شدن 1399/01/02 | 21:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 من😑گاهی تا صبح بیدارمفقط ب مدت ی هفته صبح زود پاشو دیگه عادت میکنی 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80197 من😑 گاهی تا صبح بیدارم فقط ب مدت ی هفته صبح زود پاشو دیگه عادت میکنی من امتحان کردم باز شب خوابم نمیبره میخوام قرص بخورم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 من امتحان کردم باز شب خوابم نمیبره میخوام قرص بخورم قرص نخور اصلاااااابعد ی مدت هی دوزشو باید ببری بالا نهایتا دیگه هیچی بهت اثر نمیکنهفقط باید بدنتو عادت بدیاگه سرکار بری درست میشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80197 قرص نخور اصلاااااا بعد ی مدت هی دوزشو باید ببری بالا نهایتا دیگه هیچی بهت اثر نمیکنه فقط باید بدنت ... نه یک ماه این طور شدم قبلا سرم میرفت رو بالش میخوابیدم نمیخوام هم صبح ها بخوابم بخدا به زور ده کیلو کم کردم میدونم آخرش باز چاق میشم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 نه یک ماه این طور شدم قبلا سرم میرفت رو بالش میخوابیدم نمیخوام هم صبح ها بخوابم بخدا به زور ده کیلو ... منم ب خاطر خواب بد وزنم بالاساگه بخواین میشهفقط ی هفته ۱۰روز زمان میبره، بعد خود بخود بدن تنظیم میشه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴