2777
2789
عنوان

رفتارشوهرم در مورد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 77 پست

😑😑😑بخاطر یکی دیگه یه جای دیگه زندگی خودتو اینجور نکن..

هر کس رفتاری کرد ناراحت شدی توام مثل خودش باش همین..لازم نبود کل کل کنی با شوهرت سر این موضوع..

خدا مادربزرگتم بیامرزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض دلداری دادنشه تو این حالت! فکر نکن فقط شوهر شما اینجوریه اکثر مردها همین قدر بی درکن! اصلا نمیگه زن من الان ناراحته به هم ریخته. یه چیزی بگم آروم بشه بعدا گلایه کنم که نباید به زن داداشم توهین میکردی! اگه همه شون درک بالایی داشتن که وضع ما زنها الان این نبود

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

خدا بیامرزه مادربزرگتونو

کاش سعی کنیم از هیچ کس توقعی نداشته باشیم و اگه بخوایم تلافی کنیم از قبلش جار نزنیم که اینجوری جبهه بگیرن برامون

ی جایی ی روزی ب وقتش تلافی میکنی لازم نیست از الان خودت رو آدم بده نشون بدی

دقیقا با حرفی که زدی همینکار رو کردی و جای متهم و شاکی عوض شد

عیب نداره حرفیه که زدی ولی بهش فکر نکن هم بخاطر بارداری حساس شدی هم عزاداری هستی و روحت ازرده💔

خدا بیامرزتش

ولی جاری ات درواقع جز خانواده داداشش میشه 

نباید توهین می کردی انگاری داشتی به داداشش فحش می دادی

بهترین کار اینکه تو عمل نشون بدی و بی محلی کنی

وگرنه حرف زدن فقط میشه دعوا

من تازه یاد گرفتم به جای جار زدن تو عمل نشون بدم و طرف بسوزونم

شما فرض کن شوهرت تو ناراحتی بیاد شوهرخواهرتو مسخره کنه توهین کنه بگه مادرش بمیره و فلان، شما دل به دلش میدی؟!

وقتی برادر عزیزه، زنش هم عزیزه معلومه توهین بهش ناخوشاینده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خداایی خودت هر چقدر هم مثلا دامادتون بد باشه شوهرت برگرده همین حرفارو راجع بهش بگه بهت بر نمیخوره؟

اصلا چقدر این جاریو بزرگ کردی واسه خودت یعنی توقع داری حامله شدی زنگ میزد؟

به جهنم که نزد ول کن بابا

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شما فرض کن شوهرت تو ناراحتی بیاد شوهرخواهرتو مسخره کنه توهین کنه بگه مادرش بمیره و فلان، شما دل به د ...

دقیقا درسته.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عزیزم خب زنگ نزد که نزد.. خیلی دوست داری صداشو بشنوی؟؟ خیلی داری زندگی رو سخت میگیری... 

دوم اینکه من جاری شما رو نمیشناسم اما خوب نیست بچه هم توی شکمته  اسم مرگ مادر کسی رو میاری.. یکم بزرگ شو و این چیزا برات مهم نباشه.. چقدر خوبه آدما زندگی خودشونو بکنن و حرف و حدیث براشون مهم نباشه.. اینجوری دنیا خیلی برات قشنگ تر میشه.. حالا خدای نکرده کسی هم از جاریتون فوت بکنه شما اگر زنگ نزنی مهم نیست و اگرم زنگ بزنی بزرگی خودتو نشون دادی

به آرزوهایت ایمان داشته باش..

اگه بهت برنمیخوره، رفتار شوهرت عاقلانه و منطقی بود تحت هر شرایطی شما نباید به قیافه کسی توهین کنی!

نه من به شعورش توهین کردم چون شعور نداره منم کفتم  اون زن هیچ نسبتی باهات نداره طرفداریش میکنی من پیشتم پشتم نستی  دیگه حرف نزن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌