2777
2789
عنوان

دنگو یا آش دندون اصیل

362 بازدید | 3 پست

خانما من ماهی یکی دوبار این آشو درست میکنم هم مقویه هم واقعا خوشمزس هم وقتی میخوری اون گندما میرن زیر دندونت بهترین حس دنیا رو بهت میده 😍شوهرمو دخترم عاشقشن شوهرم میگه از بس اش دندونی خوردیم دوباره داریم دندون درمیاریم😅 دستورشو میزارم خیییلی سادست همه دستورای نتی و انچه که همیشه میپختین و از نظرتون خوشمزه بوده رو بریزین دور این که من میگمو درست کنید 

پ ن : لطفا نیاین بگین چیا بریز داخلش چیا نریز میگم تمام دستوراتونو بریزین دور مرسی_اه#  

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

1.گندم کامل با پوست (بلغور ملغور گندم بی پوست اینا نه فقط گندم کامل )2.نخود، 3 لوبیاچیتی 4عدس 

خب گندم رو هر مقدار دوس دارین من چشمی میندازم فقط گندم از بقیه چیزا بیشتر باشه تنها با آب فراوان و شعله کم میزارین خوووب بپزه جوری که واقعا نرم باشه بعد کنار میزاری اینو نخود و لوبیام دوتاشو همراه هم جدا پیپزی خوووب نرم شه اونجور که دس بزنی بهشون له بشن با آبش کنار میزاری عدسم جدا میپزی آخر سر همرو قاطی میکنی و کشک فراوان میریزی میزاری جا بیفته چون اکثر کشکا شوره آخر سر مزه کنید اگه کم نمک بود نمک بزنید علت جدا پختنشونم اینه که وقتی باهم بپزن لعاب گندم نمیزاره نخود لوبیای شما بپزه و باعث دلدرتون میشه ، نوش جان

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این غذارو دقیقا  به همین نحودرست کردم بچه‌ها م اصلادوستنداشتن ابن طور غذاهاواقعاسلیقه ای هست وخیلیهادوست ندارن

🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝