2777
2789

این داستان مربوط میشه به دو خواهر به اسم.ملورین وملودی.ملورین خواهر بزرگتری هستش بخاطر شرابط ازدواج و مهریه و پول هزینه جهزیه باید کار میکرد و زیاد شاد نبود.البته خواهرش شاد و شنگوله

با گذشت زمان ملورین متوجه رابطه نامزدش با خواهرش میشه و اخر سر ازدواج این ملورین بدبخت بهم میخره.و خواهرشو نامزدش باهم فرار مکنن.

پدرش سکته مکنه میمیره.و مادرشم مریضه و رو رخت خواب باید بخابه.این ملورین تو زمینه ارایشگری خیلی ماهره.بخاطر شرایط  بی پولی تو خیابونا اصلاح مکرد.بعدنا یه پسر که خودش صاحب یه شرکت ارایش و زیبایی میکاپه این دختر رو میبینه و استخدام مکنه🙃

قسمت بعدیشم در ذهنم در حال پردازش هستش 🙃این رمان مال کشور خارجه.ایرانی نیست

باتشکر از خودم😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم الان کسی رمان یا کتابی بنویسه چاپ میکنن یا نه؟

من ۴ ساله یه کتابم تو نوبت چاپه ۳ سال هم طول کشید تا تایید شد مگر اینکه خودت شخصا چاپ کنی ۱۰ میلیون بدی ناشرای در پیت چاپ کنن

من ۴ ساله یه کتابم تو نوبت چاپه ۳ سال هم طول کشید تا تایید شد مگر اینکه خودت شخصا چاپ کنی ۱۰ میلیون ...

عزیز.واقعا این داستان خوبه؟منو دوستام جلد کتابامونو خودمون تزئین مکنیم اسم و براساس داستان انتخاب مکنیم. هر صحنه فیلم و به اضافه داستان نقاشی مکنیم هر لحظه به لحظه شو کتابامو اگه ببینیم فک مکنین کتاب داستانه