2777
2789
دقيقا اما خب حتي به شجاع پيدا نميشه بياد جلو يعني اينقدر پسرا مغرورن

بحث شجاعت نیست.دختر خاله من فوق داره هر پسر خوبی هم که میومد وتحصیلاتش پایین تر بود خودش وخالم یه عیبی میذاشتن وبه بفقیه ملاکاش توجه نمیکردن.تا جایی که الان به همونام راضی شده ولی سنش بالارفته وخاستگار نیست.37سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو باید از خودشون پرسید😂 ولی خب ن شنیدن غرور طرفو میشکونه..اعتماد ب نفسشو پایین میاره 

ترسوها خب حالا شايد يه دختر پايينتر هم برن فك كنن جواب بله بده ولي ردشون كنه

بحث شجاعت نیست.دختر خاله من فوق داره هر پسر خوبی هم که میومد وتحصیلاتش پایین تر بود خودش وخالم یه عی ...

منم يكيو دوس دارم ولي وضع ماليش فعلا خوب نيست اما ميترسم خواستگار برام بياد رد كنم اونم فردا نياد من بمونمو خودم

به اينا نيست بابا به شانسه 

ن این چ حرفیه شانس تا حدی اما شما بخوای برا برادرت بری خواستگاری نگاه ب موقعیت خانوادگی دختر و خود دختر نمیکنی؟

والا برا من ک خواستگار میاد اول میپرسن خونمون کدوم منطقه اس بعد میگن بابام چیکارس تحقیق میکنن دربیارن بابام اموالش چیه بعد تحصیلات و ...خودم مدنظر میگیرن 

البته بعضیا هم هستن همین ک هم سطح خودشون بودن دختر درنظر میگیرن 

اما شک نکن ک موقعیت خانوادگی خیییییلی تاثیر داره 

والا من خودم بهترين رشته رو دارم ميخونم چهرمم خوبه چيزي كم ندارم ولي پسرا ميترسن نه بشنون نميان جلو& ...

منم مشکلم اینه که اصلا نمیتونم انتخاب کنم...نمیتونم تصمیم بگیرم ...خسته شدم واقعا