سلام به همه حالا خواهشا بحث پز دادن و اینارو وسط نکشین من از هدیم خیلی خوشم اومد چون این مدت اخیر همممممش با همسرم دعوا داشتیم و کلا رابطمون خهیلی خیلی داغون شده بود تاپیکای قبلمو بخونین هست حالا دیروز دیدم یهویی اینو برام رو کرد برای عیذیم انققققققد ذوووق کردم در حالی که من کلا از طلا خوشم نمیاد اونم النگو اونم کلفت ولی این خیلی دور از انتظار بود برام م به همه
:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بله درسته ولی مردا رو بکشیشون کاری رو که نمی خوان نمی کنن تازه حالا این یکی کارشم گیره مث ...
نمیدونم والا واقعا نمیدونم توکلم به خداست
:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮