2789
عنوان

تنهااییی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 48 پست

اینومنی میگم ک۷سال پای عشقش نشست و ۳ ساله هم ازدواج کردیم،سعی کن اول اول با خودت حالت خوب باشه اول خودت،دوم‌ خودت سومم خودت اگه اضافی اوردی به اینکه به عشق کس دیگه زندگی کاری ک من نمیدونستم و بلدم نبودم و دارم داغون میشم...

خدایاشکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینومنی میگم ک۷سال پای عشقش نشست و ۳ ساله هم ازدواج کردیم،سعی کن اول اول با خودت حالت خوب باشه اول خ ...

منم از خودم از همه چی از این گودزیلاهای بد منتفرم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

این هم بگم بهت که بهتر بدونی ؛ شوهر من ادعای عاشقی و دلسوختگی خیلییی میکرد 🤕 خیلی هم ظاهرش هم شغلش اوکی بود 😪 اما وقتی وارد زندگی شدم ، تازه همه چیز آوار شد رو سرم و فهمیدم چه غلطی کردم که کاااااش این غلطو نکرده بودم . تمام .

اره  الان خواهرم ازدواج کرد  ولی دیگه مثل قبل خواستگار ندارم

دور زمونه خوبی نیست 

می دونم تنهایی و خیلی احساس کمبود محبت میکنی ولی اگه کسی برا رل، دوس پسری اومد قبول نکن بگو بیاد خواستگاری وگرنه خالو روزت از الانم بدتره میشه 

خیلی ازدواج کردن هم مینالن که شوهرشون خوب نیست نمیدونم مشکل خودشونن یا شوهرشون

دور زمونه خوبی نیست  می دونم تنهایی و خیلی احساس کمبود محبت میکنی ولی اگه کسی برا رل، دوس پسری ...

دوست پسر وای چیزا برام.معنی نداره من راه حلالشو.میخوام نه حرام