2789
کردم آخرم مو موند

بله درست. من خودم 6 دقیقه گذاشتم روز اول مو موند. روز بعد گذاشتم رفت. ببین یه فرمول داره. وقتی میری حمام لباس کندی قبل اینمه دوش حمام باز کنی بدنت خشک خشک نه اینکه خیس بشه با حوله خشک کنی فایده نداره همین خشکی که الان هست مستقیم نوره بزاری غلیظ بزاری 6 دقیقه بمونه من پوستم خشک واسه همین کم میزارم مامانم 15 دقیقه میزاره. مامانم پوستش چربه موهاش میره اگه نرفت یا زمان بیشتر بزار بمونه یا روز بعدش مجدد بزار ولی بعد نوره بدن لیف نزن چون پوست حساس میشه بعد بهش روغن نارگیل بزن واسه سفیدی اوه با رنگش مشکل نداری روغن مورچه بزن دیگه مو در نیاد . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرم میکنه ولی من چرا سفید نشدم؟ دو س ساله استفاده میکنم. چون ب تیغ حساسیت دارم کلا

نوره هستش یا واجبی؟ ببین اگه لکه داره حنا بی رنگ و ماست /جوش شیرین و اب لیمو / روغن نارگیل / خود لیمو  اینا خیلی عالی ان همیشه بزار من یه اسپری خریدیم توی اب لیمو گذاشتم با خاک شکر هرروز اسپری میکنم زیر بغلم که سفید شه. راضی ام. ولی این ماسکا بزار 20 دقیقه بمونه بعد بشور. 

نوره هستش یا واجبی؟ ببین اگه لکه داره حنا بی رنگ و ماست /جوش شیرین و اب لیمو / روغن نارگیل / خود لیم ...

عزیزم ببخشید یه سوال من قسمت کشاله رانم تیره نیست ولی لابیا یکم تیرس اونم میره با این فرمول یا حتما باید لیزر بشه اون قسمت؟؟

عزیزم ببخشید یه سوال من قسمت کشاله رانم تیره نیست ولی لابیا یکم تیرس اونم میره با این فرمول یا حتما ...

از جوش شیرین و لیمو استفاده نکن شاید سوزش بیاره ولی از روغن نارگیل استفاده من گاهی جواب میده گاهی نه لک ها مثلا قدیمی شدن باید حتما لیزر بشه چ میشه مرد شما 6 ماه مداوم استفاده کن بی اثر بود دیگه باید لیزر کنی.