2777
2789
عنوان

فوری فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 26 پست
وقتی رییس دولت با کمال وضوح میگه جاده ها بازن، وقرنطینه معنایی ندارد.....  پلیس مطمعنی همکاری م ...

همینو بگو شهر ما برنمیگردونه ولی هیچ خدماتی هم نمیدن به مسافر حتی اگه کل اموالشونو دزد بزنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خودشون میخوان مردم برن سفر تا بعد بگن بخاطر این کارشون ویروس طول کشید

چطور جریمه ها را از ۵۰هزار کردن ۲۰۰هزار

الآن هم دم خروجی شهرها بگن هرکی میخواد خارج بشه نفری۱تومن باید بده ۴تا سرنشینی ۴تومن

اونیکه نداره برمیگرده اونی هم که داره بره به جهنم حداقل خرج دوا درمونشون در میاد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیر بده مردمو ،ایشالا خدا حفظشون کنه ولی متاسفانه ما که تهرانیم نمیشه اینجور کنترل کرد شهرو

همه شهرها از این جور ادما هست مردم خودشون باید بفهمن

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
همینو بگو شهر ما برنمیگردونه ولی هیچ خدماتی هم نمیدن به مسافر حتی اگه کل اموالشونو دزد بزنه

بهتر کار خوبی میکنن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

وااای ترکیدم حسننننن کلیییید  خدایی اینارو از کجاتون در میارید  خیلی با حال بود

دیگه با شخصیت ترش همین بود 😃 و گرنه اسمای دیگه داره که اگه بگم قطع کاربری میشم😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینطوری ک خیلی عالیه.رئیس جمهور ک ن کاری میکنه ن میزاره کسی کار مثبتی انجام بده.مگر اینکه خود مردم د ...

مردم هم خوب و بد داره اینطوری نیس که همه فهمیده باشن یه مشت خودخواه

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
مردم هم خوب و بد داره اینطوری نیس که همه فهمیده باشن یه مشت خودخواه

اونایی ک تو این اوضاع رفتن سفر غیرحیاتی ک از نظر من دور از جون شما گاو هستن

جاری و برادر شوهر منم هفته دیگه میخوان برن شمال.انقدر برام تنفراوره این کارشون ک دیگه میخوام باهاشون فقط در حد خیلی ضروری رفت و امد کنم

اونایی ک تو این اوضاع رفتن سفر غیرحیاتی ک از نظر من دور از جون شما گاو هستن جاری و برادر شوهر منم ه ...

بیشتر موارد من احساس میکنم مقصر این سفرهای غیر ضروری خانم های خونه هستن نه مردها

همه شهرها از این جور ادما هست مردم خودشون باید بفهمن

مردم اگه می فهمیدن که خرید عید نمیرفتن و از زمانی که اعلام شد این مریضی اومده تا جایی که امکانش بود تو خونه می موندن تا وضعیت الان پیش نمی اومد

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰