2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسى مرمرجان. دوستان من هنوز با دکتر منافى ویزیت نشدم با دکتر کاظمى که ویزیت شدم آلبوم عملا شون وکه دیدم دوست نداشتم اما ایشون و دکتر یزدانفر نظراشون یکى بود یعنى گفتن که فقط همین کارارو میشه براى بینیت انجام داد اگر بخوام بگم عمل اول کدوم بهتر فکر مى کنم دکتر یزدانفر اما نمى دونم چقدر کار ترمیم با عمل اول مرتبته با این تفاوت که دکتر کاظمى جراح پلاستیکن دکتر یزدانفر گوش و حلق و بینى اصلا نمى تونم تصمیم بگیرم تمام خواسته هاى منم قبول نکردن. لطفا نظراتون رو بگید راجع به این دو دکتر اگر میدونید ترمیمشون چطوره
دزیره جات من ی ترمیم از یزدانفر دیدم پیوند از دنده داشت بد نبود خوب بود ولی خودش راضی نبود زیاد.البته هستس بیشترباهاش در ارتباط بود اگرم الان راضیه یا نه اون بیشتر میدونه.بینیشم معمولی بود بعد از ترمیم.عمل اول با ترمیم خیلی فرق داره ولی یزدانفر عمل اولش خیلی خوبه.اهل خرابکاری نیس
نازنین 1
ترمیم کار جراح پلاستیکه چون اونا دوره و درس پیوند غضروف و اینارو خوندن ولی گوش و حلق و بینیا تجربی یاد میگیرن ولی الان گوش و حلق و بینیام ترمیم زیاد انجام میدن.بستگی ب خودت داره ک کار دکترو بپسندی یانه و بستگی ب مشکلت.مثلا من بخاطر پره هام فقط با جراح پلاستیک عمل میکنم
نازنین 1
نازنین جان منم از صحبتایى که یزدانفر کلى راجع به اینکه بینى باید چطور باشه و نظرهایى که داشت هم عقیده بودم.تا حالا هر تعریفى که شنیدم ازش مثبت بود براى عمل اول اما وقتى رسید به اینکه چى کار میشه براى بینیم انجام داد گفت از غضروف گوشت استفاده مى کنم براى تیغه اما براى نوک و جلوى بینیم گفت باید دید چى کار میشه انجام داد پره ها هم گفت اصلا نمیشه بزرگ کرد. شما این مورد ترمیمى که دیدى فقط با دنده براش تیغه گذاشت یا روى نوک بینیش هم کار کرده بود؟
دزیره جان این مورد پیوند از دنده داشت ک ی دکتر دیگه رو ک جراح عمومی بود یزدانفر اورد ک دندشو بازکنه چون خودش نمیتونه.والا دکتر قبلیش غضروف زیادی از بینیش برداشته بود و چون پوست بینیش ضخیم بود خودشو جمع نکرده بود و پهن و ول شده بود تو صورتش.ارتفاع داده بود براش و بنظرم نوکشم بزرگ شده بود.ی بینی معمولی بود.ولی یزدانفر زیاد کار ترمیمی نداره من از اینش میترسم وگرنه برای عمل اول گزینه خیلی خوبیه ولی ترمیمو نمیدونم
نازنین 1
شقایق جون و دوستان دیگه که ترمیم کردید میشه از مراقبتهای بعد عمل بگید اینکه چقدر طول میکشه که ادم بتونه مثل قبل خودش کاراشو کنه من یه پسر کوچولو دارم و دست تنهام میخوام بدونم چقدر زمان لازم دارم و چقدر کمک؟ چون شرایط با دفعه اول خیلی فرق کرده و چیزی هم یادم نمیاد
ممنونم MARMARجان وشیما جان خیلی لطف دارید ایشالله هممون به ظاهر دلخواهمون برسیم .من خوبم داخل بینیم استنت گذاشته الان با بینی میتونم نفس بکشم ظاهرش که خیلی پرورم هست ونمیشه تصور کرد چی ازاب درومده دوشنبه میرم که اسپیلنت رو بردارم ببینم چطور شده. MARMAR جان یکی دوسه روز اول که بهتره استراحت کنی چون خیلی ورم داری ویخورده آدم گیج هس من الان 5 روز از عملم میگذره خوبم خودم میتونم کارامو انجام بدم وحتی یکم آشپزی هم کردم ولی خوب نباید بزاری به بینیت فشار بیاد وخودت رو اذیت نکنی .