2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
شیما عزیز هم بینیش خوب بود واقعیتش شیما میگفت خیلی بده . من خودم اماده کرده بودم یه بینی داغون ببینم وقتی شیما دیدم تعجب کردم بینیش خوب بوددد . شیما جان شما هم مثل من دلتنگ خودت شدی چون تصورمون از عمل بینی این بود که زیباتر از قبل بشیم ولی خوب چون نشد حالا در به در دنبال چهره خودمون میگردیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آرزو من شاید باز برم پیش سامی بگم برام ترمیم کنه نمیدونم قبول بکنه یا نه ولی منافی 12 تومن هم خیلی زیاده
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستی جان تو انقدر مثبت و خوبی که عیبها تو نظرت نمیاد وبینی منو خوب دیدی من راجع به نقایث بینیم که به منافی گفتم گفت تمام نقصهایی که میگی درسته ولی من متاسفانه نپرسیدم کدوم نقصها کامل برطرف میسه حالا میخام با یک ماه ویگه برم باهاس ثحبت کنم مخصوثا میخام بپرسم تا 1سال دیگه که بای صبر کنم میتونم توی فرورفتگیه نوک بینیم ژل تزریق کنم
شیما جون از دکتر بپرس عزیزم من ٨ ماه شده بود رفتم دکتر گفت اگر خواستی ژل برای تورفتگی دماغت میزنم،اما به نظر من صبر کن ممکنه ورم باشه مال من تورفتگیم الان نامشخص تر شده عزیزم،
دوستان من 19 مرداد روز دوشنبه مطب منافی هستم اگه کسی خواست بینی من ببینه میتونه بیاد . من دیگه نی نی سایت نمیام امیدوارم همتون تصمیم درستی برای ترمیم بگیرید ولی من از ترمیم راضی نیستم چون بینیم اصلا بزرگ نشد شیما جان هم من دید بهم گفت بینیت عروسکیه .خوب بینی قبل ترمیم منم عروسکی بود و من از دکتر بینی طبیعی خواسته بودم و اینکه بینیم بزرگ بشه که نشد . با تمام احترامی که برای منافی قائلم اما همچنان میگم ایکاش با بشارتی ترمیم میکردم چون مشکل من کوچیکی بینیم بود و بشارتی دست به بزرگ کردنش خوبه . همگی خوش و خرم باشید
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .