2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نینا جان پردیس با منافی ترمیم کرد اگه اشتباه نکنم 15 روز زودتر از من . من 28 بهمن ترمیم کردم با منافی فکر کنم پردیس جان 13 بهمن با منافی ترمیم کرده باشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نینا جان پردیس جان با آقای دکتر منافی ترمیم کردن. من عکسشو دیدم. خیلی خوب شده. دکتر منافی تیغشو خیلی خوب پر کرده و از روبرو هم بینی جمع تر شده. واقعا نتیجه خوب شده. البته به نظرم چون پره های بینی پردیس جان توی عمل اولش باز نشده بود همین تاثیر گذاشت رو نتیجه. واقعا دکتر منافی دکتر خوبیه. حداقلش اینه که یک سری عیبهاتو برطرف میکنه ولی عیبی به بینیت اضافه نمیشه.
سارا جان فکر نکنم باز نشدن پره در عمل اول در نتیجه ترمیم تاثیرگذار باشه چون بینی منم تو عمل اول اصلا باز نشده بود و بینیم به روش بسته عمل شده بود و در ترمیم با دکتر منافی نتیجه خوبی نگرفتم یا به عبارتی بینیم تغییر خاصی نکرد پس نمیشه باز نشدن پره در عمل اول به همه تعمیم داد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان به نظر من هر دکتری هم کار خوب داره هم کار بد داره . من ترمیمهای ی از دکتر خودم میبینم که همش میگم ایکاش با دکتر خودم ترمیم میکردم و اون هزینه الکی متقبل نمیشدم شاید دکتر خودم بهتر ترمیم میکرد بینیم . دکتر خودم تو کار پیوند غضروف هم هست حتی یزدانفر هم بهم گفت برو با همون بازیاری ترمیم کن چون اونم پیوند غضروف انجام میده الکی این همه هزینه نکن
هستش جان از طرفی حق با شماست از طرفی هم بعضی از دوستان مثلا بینیشون به دلیل اینکه باز شده و به یک اندازه از هر دو طرف برداشته نشده سوراخهای بینیشون یکی نیست و نیاز به پیوند پوست دارن. اما شما که میگید تغییر خاصی نکردید حتما دکتر منافی باید جوابی واسش داشته باشه. پیگیری کنید ازشون امیدوارم درست شه چون من که تنها امیدم فعلا به دکتر منافی هست.
هستییییی جان قرار بود بری مطب منافی رفتییی؟؟؟ بچه ها اینجا کسی بوده بینیش قوس داشته و با ترمیم بینی طبیعی بدون قوس بشه؟؟؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دوستان من معمولا دیدم براى چاله یا همون قوس که رو تیغه بینیشون هست خیلیا میخوان اون پربشه تو ترمیم! ولى تیغه بینى من کلا از بالا که قسمت استخوانى هست ارتفاعش خیلى کم شده یعنى اصلا ارتفاعى نداره! مى خواستم بدونم امکان این هست از بالا تیغه بسازن و ارتفاع زیادى درست بشه؟ کسى این مورد ترمیمى دیده؟