قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام پردیس جان اگر ممکن هست عکس قبل و بعد عملتون رو بزارید و اینکه از هزینه عملتون بنده رو مطلع کنید اگز اینجا صلاح ندونستید بگید پیام خصوصی کنید یا ایمل :j.milad@gmail.com ممنون میشم از لطفتون
پردیس جان منم خیلی ریزش مژه وابرو داشتم.کاری نکردم بعد مدتی خوب شد.خیلی صورتم جوش زد,با کلی دارو الان بهتر شده ولی کلا میتونی از داروهای تقویت مژه و ابرو مثل ماوالا استفاده کنی. کلا آدمو داغون میکنه.تعجبم چطور برای بعضیا خیلی عمل سبکیه.ولی گذراست.
مرسی مریمی و بانو منیر جان از راهنمااییتون ،راستش خیلی ترسیده بودم اخه از روز عمل به اینور صورتمو فقط با دستمال تمیز کردم نمیشه که شست انگار یه لایه روغن به پوستم زدن ،که نمیدونم چیه ایا واقعا چیزی میزنن به پوست یا واکنش پوست به داروی بیهوشیه!!!
دکتر پوست لازم نیست شوینده اونس واسه پوست چرب مصرف کنید بعد از 1 هفته خوبه خوب میشه من خودم هر صابونی میزدم جواب نمیداد اما اینو که استفاده کردم جواب داد
کسایی که قالب دارن و نمیتونم صورتشون رو بشورن بهترین کار اینه که محلول شستشویی صورت بیودرما مخصوص صورت و چشم رو بگیرن اینجوری دیگه تا یه هفته پوستشون کمتر خراب میشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم:
http://coriansazeh.ir/index.php