2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863280 بازدید | 9716 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مریمی جان مکه مشکل کوارشی هم از عوارض بیهوشیه؟ اخه من هم یه کم بیدا کردم اصلا شکم نبرد که به خاطر عوارض عمل باشه حالا من دیروز مامان و زنداداش دوستم را تو خیابون دیدم جفتشون می کفتند با اینکه chasb داری معلومه خیلی قیافه ات بهتر شده حالا نمی دونم الکی می کفتند من خوشحال شم یا نه ولی خودم مثلا حالت جشمام عوض شده دوست ندارم جشمهای من یه افتادکی ای داشت که من خودم دوست داشتم الان از بین رفته البته همه میکن خودت اینطور فکر می کنی و فقط جشمات درشت تر شده تو هم نکران نباش منی که اصلا کبودی و ورم انجنانی نداشتم هنوز دارم می نالم تو با این حجم کبودی و ورم که کفتی مطمئنا طول می کشه قیافه ات عادی بشه
آره سارا جان دوستمم که عمل کرده مشکل گوارشی پیدا کرده.من هنوز دوتا بالشتک متورم و کبود زیر چشممه و چشام حالتش تغییر کرده.البته الان که زشت تر شده و گشادتر...حالا بعدا ججوری یشه نمیدونم.بی صبرآنه منتظرم فیلم ها رو دربیره و نفس بکشم....
ترمیم با دکتر سامی
اغلب کساییکه منو بعد عمل دیدن گفتن بینیت که فرمش خیلی قشنگ بود.مشکل تنفسب داشتی?!!!!!!!از دست این جماعت .تا حالا صدتا ایراد داشت.حاالا که عمل کردم قشنگ بوده?!!یعنس فقط منتظرم کسی در مورد بینیم تظر بده,بزنم تو پرش.اینجوری اعصاب حرف مردمو ندارم,حالا اگه تعریف کنن شاید تحویلشون بگیرم
ترمیم با دکتر سامی
من دنبال دکتر ترمیمی هستم.بینیم به شدت دچار تغییر شکل شده. اگه بتونین راهنماییم کنین ممنون میشم. اسم این دکترا رو شنیدم. 1.دکتر اسلامی 2.مجید حاتمی 3.حامد عباسی 4.بهروز فرزام اگر دکتر دیگه ای رو میشناسین و کارش عالیه معرفی کنین.
الی جان تو همین تاپیک خودمون 1 عمل اولی داریم از حامد عباسی که ناراضیه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
الی من همون بدبخت بیچاره ای هستم که از ح عباسی ناراضیم.نمیدونم انتظارت از عمل 2 چیه.فقط اینو میدونم که بدتر میشه بهتر نمیشه.عکسای سایتشو ببین .نمیدونم چرا نمیتونم بزارم بشینیم تحلیل کنین که من باش کج افتادم یا نظر شما هم همینه.تو تاپیک جراحی3 صفحه1275 1خانمی با سجادیان عکسشو گذاشته 5ماهه عمل کرده.واقعا خوب شده.بینیش پهن با ارتفاع کم از صورته.این بینیو اگه عباسی میهواست عمل کنه همچنان پهن میموند با قوس ( قوس با همون ارتفاع کم که تو صورته!!! سر بینیشم فشار میداد پره ها معلوم تر شه.نمیدونم چطوری که برش پره میده.اما پره ها بزرگتر میشه.الان زیر بینی من مربع مستطیل حتی گرد هم نیست.
دوستان یه خواهشی دارم ازتون و اون اینکه اگر زحمتی نیست یه جهاد پاکسازی اسپم راه بندازین و لطف کنید هر کس تا جایی که میتونه پست های اسپم خودش رو که به طور مستقیم و غیر مستقیم ارتباطی به جراحی بینی و ترمیم اون نداره و گره از کار کسی باز نمیکنه رو پاک کنه، باشد که رستگار شوید. ممنون از همکاریتون. خانوم فرن لینک عکس ها رو درست کپی پیست نکردین دوستی که نظر منو درباره ی ترمیم با پزشک گوش و حلق و بینی خواسته بودن: حالا چه ترمیم سبک و پروزن و مگس وزن، چه نیمه سنگین، چه +120 کیلوگرم و فوق سنگین، من قبلا نظر شخصی خودمو با دلایل و مستندات فراوان بارها و بار ها گفتم و اینجا هم همون جمله ی تکراری خودمو میگم که اگه شما حاضرین قلب خودتون رو برای جراحی به جراح ارتوپد بسپارین میتونید بینی یا هر عضو دیگه ی خودتون رو هم جهت انجام هر نوع عمل زیبایی و ترمیمی و... به پزشک متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و " جراح سر و گردن " بسپارید. البته یه چیزو فراموش نکنید، نظر من نظر منه و انتخاب شما انتخاب شماست و اینکه عمل با یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی بد و کم تجربه و نا آزموده هم درست به اندازه ی عمل با قریب به اتفاق متخصصین بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن خطرناکه!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1