2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863328 بازدید | 9716 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوستان من 7 ماهه عمل کردم.الان چند وقته قسمت کلوملای بینیم از داخل میسوزه و درد میکنه ..شمام اینطوری شده بودین عادیه یا خطرناکه؟؟؟
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
انقدر دیشب کریه کردم و به دکتر فحش دادم.خدا ازش نگذره دلم براش میسوخت قبلا.خاک بر...فیسبوک سجادیان رو دیدم هزار مدل بینی هست.طبیعی فانتزی.اهل خانه میگن دیشب جیغ زدم اومدن دیدن نصف تنم پایین تخته.فکر کردن تو خواب دستم خورده به بینیم.یا افتادم.میگن جوابمونو ندادی خوابیدی.و من اصلا هیچی یادم نمیاد.دارم دیوونه میشم.بینیم از وسط 2تیکه شده.اول با مشت زده ارتفاع بینی نازنینمو کم کرده بره تو صورت.بعد با شمشیر 1خط انداخته وسط بینی به صورت افقی.بعد هم که 1گیره گذاشته پایین بینیم.امروز میبینم بخاط خط افقی وسط بینیم که بینیم دقیقا دو قسمت شده قسمت پالایی یکم متمایل به سمت راسته.اگه قبلا میگفتم 40% ناراضیم الان میگم 95% داغون شده.این 8pic. هم نمیزاره من 2عکس بزارم ببینید چقدر بینیهاشون بعد از 2ماه عالیه.
سلام دوستان.... الان 8 ماهه که عمل کردم....اگر به عقب بر می گشتم عمل نمی کردم چون اینقدر تغییر+ کم و نامحسوسه که اگه اون پولو صرف چیزهایی دیگه می کردم رضایتم قطعا بیشتر بود...خلاصه اینکه پشیمونم...راستش دیگه زیادم به ترمیم فکر نمی کنم...یه جورایی از هر چی عمله نا امیدم
من فکر میکردم دیگه سال 93 است.کی فکرشو میکرد دکترا انقدر بی مسولیت انقدر زیبایی شناسیشون داغون و مغزشون تهی باشه؟ گفتم من خدای استخونم هرچقدر بتراشه که بینیم دو قسمت نمیشه.
آقای در انتظار من یه سوال دارم از شما ، بینی من برای ترمیم نیاز به پیوند غضروف نداره ، ایراداش اینه که هنوز بزرگ علی الخصوص سرش ، کلومام پایینه خیلی به صورتی که سوراخای بینیم کاملا مشخصه و یک سمت بینیم کمی تیغه فرو رفته ، وقتی هم میخندم که اصلا واویلا ... حالا من سوالم از شما اینه ، با توجه به اینکه من نیاز به پیوند ندارم و یک بینی کاملا طبیعی ولی در عین حال شیک می خوام بازم نظر شما رو با جراحان پلاستیک هست ؟ چون من فکر میکنم جراحان پلاستیک فقط یک مقدار مقیاس بینی رو کم میکنن و بینی اصلا بینی تمیز و شیکی نمیشه ، شما تو مطب گردی هاتون با دکتری که بینی رو طبیعی و همزمان شیک هم درآورده باشه مواجه شدین ؟ و البته یک سوال دیگه یکی از آشناهای بنده رزیدنت سال آخر فک و صورت هست ، میگه خودم برات ترمیم میکنم ، فکر میکنید با توجه به اینکه 5 سال مدام سر عمل راینو بوده و آلان هم به تنهایی این کارو انجام میده میشه بهش اعتماد کرد ؟