2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863074 بازدید | 9716 پست
مژی تاپیک دوتا نازنین داشت ک همیشه بچه ها باهم اشتباه میگرفتنمون.ک من تو امضام زدم نازنین1ک بچه ها قاطی نکنن.من ک ترمیم نکردم.اون یکی نازنینم تاپیک جدید نیومده اصلا.شاید ادرس اینجارو نداره.اگه جزء دوستای کسی هست ادرسو بداش پ خ کنه
نازنین 1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موژی جان خیلی باحالی عاشقتم من امروز رفتم ویزیت هفتگی پیش دکترم امروز بینی ام یه ماهه شد مواردی که تا حالا کاملا برطرف شده و خوب بوده: پلی بک بودن بینی ام کاملا برطرف شده و فعلا خبری از برگشتش نیست نوک قلقلی بینی ام یه نوک گرد نرمال شده تیغه بینی ام باریک و مشخص شده و از اون پخشی در اومده سوراخهای بینی ام 90 درصد یکی شده کلوملام نسبت به هفته قبل پایینتر اومده و بهتر شده سر بینی ام پایین اومده اشکال خط پره هام یکی نیست و یه کم فرق داره یه خط پره ام مشخص تره که قبل از ترمیم هم این تفاوت را داشت بسته به میزان ورم کم و زیاد میشه ورمم که زیاده بیشتر مشخصه کم که میشه بهتره که همین امیدوارم می کنه که بهتر بشه
خود دکتر می گه چسبتر را برداری بهتر میشه و دلیلش را هم گفت که من متوجه نشدم دکتر هم می گفت غر بزن من تا 10 روز نیستم سر دلت نمونه کلی غر زدم که قیافه ام عادی نیست و از این حرفها که می گفت فکر می کنی اصلا شبیه 1 ماه عمل شده ها نیست صورتت و می گفت حساس شدی و به خودت گیر میدی و از بیکاریه دکتر هم فهمید ما بیکاریم البته راست هم می گه آها این هم گفت که تیغه ات خیلی ورم داره و توی بینی ات هم پر بخیه هست که باید خودشون بیافتند اخلاقش خیلی خوبه
بچه ها من جدیدا خیلی دلم برای این دکترا می سوزه آخه چه گناهی کردن انقدر غرغر ما وسواسیارو باید تحمل کنن؟ اگه بینیه بد بشه که واویلا.......فاتحشون خوندس. به نظرمخودکشی بهترین راهه براشون. اگر بینی بی ایرادم باشه ماها خیلی راحت از یه گوشش ایرادی در میاریمو هی غر می زنیم هی غر میزنیم انقدر غر میزنیم و میریم و میایم که بدبخت دیوونه میشه. این روزا خیلی خدا رو شکر میکنم که دکتر نیستم. من اعصاب معصاب ندارم. مثلا اگه دکتر بودم و بی اعصاب میومد غر بزنه یا مثلا سارا میومد میگفت این شکلی شدم اون شکلی شدم از پنجره مطب.....................[ استغفرالله.