2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست
تونیا جون از قبل و بعدم فرستادم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
نسی خاله دوست من با دکتر برزنجی ترمیم کرده بینیش خیلی تغییر نکرده.من فکر میکنم برا عمل اول خوبه چون بینیو خیلی تغییر نمیده فقط ایراداشو رفع میکنه ولی برا ترمیم فکر نکنم مناسب باشه.البته مطمین نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها هر کی می خواد در مورد ترمیم های سامی بدونه بره پیش خود دکتر که کامپیوتر خودش نشونش بده تو سایتش نیس. من دیدم و خیلی خوشم اومد. جالب بود ترمیم های دکترای دیگه رو دسته بندی کرده بود و برای من ترمیم هایی رو آورد که قبلا با دکتر خودم عمل اول انجام داده بودن. من خیلی پسندیدم ولی خوب توی مطب هیچ نمونه ی ترمیم ندیدم ولی خیلی شلوغ بود و همه عمل اولی بودن. مال بعضی ها خیلی قوس دار بودن مال بعضی ها هم خیلی ملایم و حتی یکی که بینیش گوشتی و تپل بوده الان اصلا قوس نداشت.عمل اولی ها سر سالشون بود و یه بخیه داشتن که باید می کشیدن. اکثرا خییییییییییلی از دکتر تعریف می کردن جوریکه من دهنم وا مونده بود.
سلام در مورد دکتر بشارتى و شىروانى براى ترمىمى بگىد چطورن؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

تارا جون ممنون از اطلاعاتت من امروز رفتن مطب میلانی ، خیلی شلوغ بود ، همه هم جراحی اولشون بود ترمیمی ندیدم . بینی ها همه خوب و طبیعی بود ، همه هم راضی بودن . به من گفت چون ترمیمی هستی نمی تونم قول 100% بهت بدم ولی 70_60% قول میدم که ایرادای بینیتو بر طرف کنم ، 100% اش بستگی داره که بینیت باز بشه ببینیم اون تو چه خبره
تارا جون ممنون از اطلاعاتت من امروز رفتن مطب میلانی ، خیلی شلوغ بود ، همه هم جراحی اولشون بود ترمیمی ندیدم . بینی ها همه خوب و طبیعی بود ، همه هم راضی بودن . به من گفت چون ترمیمی هستی نمی تونم قول 100% بهت بدم ولی 70_60% قول میدم که ایرادای بینیتو بر طرف کنم ، 100% اش بستگی داره که بینیت باز بشه ببینیم اون تو چه خبره ! ولی گفتم می خوام ارتفاع بینیم و پهناش کمتر بشه گفت بعیده ، چون باید استخون بینیت بشکنه و این کار جراح و سخت میکنه !!! خوب یعنی چی !؟ یعنی جراح باید آسونترین کارو انجام بده یا بهترین و اونی که سلیقه مراجعه کنندست ؟
عزیزم منو هم با همین ترفند کلی معطل و خسته کردن یه سری احمق اونجا نشستن که قرص حمایت از دکتر رو خوردن انگار کورن. مارو از شهرستان بلند کردن تو گرمای تابستون پشت تعطیلات که ماشین نبود و فاصله دو تا شهرو سرپا وایسادیم تا بیام تهران وقتی اومدیم آقا خبر مرگش تشریف نیووردن و زنگم که بهش زدن گفت نمیام برن هر کاری میخوان بکنن وقتی هم گفتیم پس چرا مارو دوماه علاف کردین و الانم بیخودی اینجا اوردین گفتن ما بیخودی نیووردیم اول با دکترت هماهنگ کردیم گفت من وقت دارم بگین اینا هم بیان برا همین کشوندیمتون اینجا حالا هم که نمیاد چون اینجا دادگاه نیست نمیشه مجبورش کرد خلاصه فقط برو سراغ دادگاه اینا اگه دکتر ادم بکشه نهایتا چهار میلیون خصارت براش تعیین میکنن