2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست
تونیا؟ کی شما رو چیپ دونست!!؟؟ ناراحتم چون قسمت تیغه ورم نداره.وسط بینیمم 1بند انگوشت فرو رفته مثلا قوس داده.اون همه استخونو از دست بدی ناراحت کنندست.اشتباه تایپی بوده که چسب رو چیب نوشتم.من مثل همه بعد از 3ماعو خورده انتظار بینی رو دارم که دوستاشون بعد از 2ماه بهش رسیدن.نه اینکه عیباشو بشمارم.شما هم از این به بعد بشناس بعد جواب بده اگه ناراحتی
من تقصیری ندارم و اشتباه تایپی از شما بود و خطاب به من هم بود البته من تا الان بیرون بودم و تازه خوندمش با این وجود بازهم میگم من فقط قصدم کمک بود و الان که خوندم دیدم بچه های دیگه هم کم و بیش همین جوابو دادن از بابت سوئ تفاهم متاسفم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل پیشقدم شدنم برای کمک هم دقیقا همینه و علت دیگشم اینه که قبلا شنیدم که بچه هایی از اینجا که فقط از صحبتای دیگران استفاده میکردن و خودشون هیچ کمکی به بقیه نمیکردن ازشون انتقاد شده بود
ممنون از جوابتون آقای "در انتظار لطف خدا" بله دقیقا منظورم این بود که چقدر میشه رو بینی پیوند غضروف شده مانور داد ( برای کوچیکتر شدن ) ...؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
من بد تایپ کردم.حروف نزدیک همه تند تایپ کردم.من بینیای پهنو گوشتی دیده بود که فرم دار شده بود نمیدونستم بینی استخونیو پهن میکنن.من عجله کردم هودم مقصرم.ولی واقعا قبلا این مطالبو نخونده بودمو فکرم نمیکردم بینیم اینجوری شه.
اگه به استخون بینیت دست زده باشه دوحالت داره یا خیلی از نیمرخ تراشیده که در اون صورت پخ و پهن میشه ولی اگه از نیم رخ استخون زیادی نتراشیده باشه از روبرو پهناش میتونه به علت ورم استخوان باشه چون خودم بار اول که جراحی کردم چنان ورم استخوانی داشتم که از روبرو انگار بینیم باصورتم یکسره بود تا شیش ماه
دوستان دکترم با اقای به اصطلاح دکتر عبدالله عباسی فرق داره ها.حامد عباسی متشخصو نجیبه.اصلا که پیش این عبدالله نرید.جراحه نه منخصص گوشو حلقو بینی.فوق العاده هیزو بی ادب.به جای دیدن بینی هرجاییو رو برانداز میکنه.عکس نشون میده از خانمها که هر چیزی تو عکس معلومه جز بینیشون و عکسای مهمونی که بیماراش فرستادن و عمل سینه و باسن.اخرشم هزینرو بالا میگه.میگه میشه اگه شمارتو بدی تخفیفم بدم.توروخدا نرید.من که به بهانه جواب دادن تلفنم فرار کردم از مطبش.هیچوقتم اطرافای مطبش افتابی نمیشم.متاسفم براش. پیر عقده ای
تونیا همه دکترا برای انحراف میگفتن که چون بینی تراشیده میشه انجراف خودشو بیشتر نشون میده.بیمارای حامد عباسی همه انحرافاشون برطرف شده بود که انتخابش کردم.و پهن شدنشو 1درصد احتمال نمیدادم ولی همه میگن بینی شانسیه.حتی پرستار اتاق عملم هم بینیش خوب شده بود با دکتر
من هفته ای 1بار میرفتم که حداقل تو هفته چسبمو اونها بزنن چک اپ کنم.هر هفته 1نفر برای ترمیم میدیدم.اما اینکه حتما پیشش عمل کنه نمیدونم.قوز نداشت عقابیم نبود اما ارتفاعش زیاد بود.فقط یکم زیباکاری میخواست نه تراش زیاد
من عکس تمام رختو دیدم اونم برای سه ماه به نظرم قشنگ اومد شاید یه کوچولو نسبت به قبل عملت پهن تر بود پس ممکنه که بعد شیش ماه باریکتر شه اگه نشد توضیح بخواه از دکترت من که باوجود ورم خوشم اومد از فرمش انشالله مبارک باشه شب به خیر من دیگه برم
سروش : projection یا همون بیرون زدگی و بیرون آمدگی بینی مربوط میشه به نمای نیمرخ ( که البته طبیعتا تو نمای تمام رخ هم تاثیر خودشو نشون میده) ، که بینی از صفر و ریشه تا نوکش نسبت به استخوان های پیشانی و گونه و کلا صورت تا چه اندازه بیرونه یا نیست، اگه ارتفاع بینی رو فقط مربوط به قسمت پایینی بینی بدونیم و فاصله نوک بینی تا ریشه کولوملا و سطح صورت تعریفش کنیم projection بینی یه جورایی میشه ارتفاع بینی در سراسر طول بینی.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1