2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست
[QUOTE=102534691]عزیزم خواستی بگو تو گروه ترمیم ادد کنم از تجربیات استفاده کن[/QUOT عزیزم لطف میکنید ...

سلام میشه لطفا من را هم اد کنید من هم جراحی ترمیمی دارم و واقعا بین چند دکتر کاملا گیج هستم

سلام دوستان کسی اینجا نیست واقعا ؟ من خیلی برام مهمه که تو گروه ترمیما ادد بشم لطفا کمک کنید... را ...

سلام من هم خیلی بین دکتر تقوی و باستان نژاد دو دلم ایکاش یکی هم به من کمک کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دکتر عمل کرده بود انجراف داشت باز؟نطرتون در مورد دکتر باستان نژاد چطوره دبدی کاراشونو میگن مناف ...

پیش دکتر دیگه عمل شده بود دکتر اسماعیلی فکر کنم انحراف داشت و یه سری ایرادات دیگه که البته من از عکسی که برای قبل عمل بود یه عکس خانوادگی نشونم داد ایشون انحرافشو تشخیص دادم و روزی که من رفتم مطب دکتر منافی اومده بودن برای ویزیت سه ماهه بعد از عمل 

انگار بله تعهد میگیرن اما از همه نه از بعضی بیمارا که فکر میکنم ترمیما همه تعهد باید بدن 

در مورد دکتر باستان نژاد هم من مثل دکتر تقوی فقط پیج اینستاشونو دیدم به نظرم ایشونم تبحر دارن اما من ترجیح میدم پیش جراح پلاستیک عمل کنم و فکر میکنم بینی هایی که دکتر باستان نژاد ترمیم کردن پهن هستن 

ترمیم بینی درشیراز توسط دکترعلی حقیقتیان. ایشون بسیارحرفه ای، باتجربه ودلسوز هستن. میزان رضایت دربین افرادی که باایشون جراحی ترمیمی (ثانویه) داشتن بالاست. من پیش ایشون عمل کردم وازنتیجه عمل راضیم. آدرس پیج دکتر  🙏👌@drhaghighatian 

سلام دوستان کسی اینجا نیست واقعا ؟ من خیلی برام مهمه که تو گروه ترمیما ادد بشم لطفا کمک کنید... را ...

سلام عزیزم شما هم دنبال دکتر خوب برا ترمیم هستین منم بینی افتضاح شده