قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آقای در انتظار... واقعا حرفت منو به فکر برد واقعا منم انگیزه ی کافی برای عمل ندارم بیشتر انگاری منو جو گرفته فقط دلم میخواد یجوری خوشگل بشم..گاهی به پروتز لب فکر میکنم گاهی به گونه گاهی به دماغ آرمان : دکتر خوب تو رشت امثال گرجی پور هستن که 6-7میلیون کم کم میگیرن اما همونی که برات میکشه در میاره من پیش یه دکتر ارزون میخوام برم شایدم نرم اصلا چرا بحث زیبا کردن میرسه اول به یاد بینی میفتیم؟؟
just because you dont have a prince,dosent mean your not a princess.
فقط چون یک شاهزاده نداری معنیش نیست که پرنسس نیستی .
من الان ظاهر بینیم تقریبا مشکل داره و از لحاظ تنفسم خوب نیستم یعنی یه روز خوبم چند روز در حال خفگی ولیباز با این حال دارم یه جوری خودمو می کشونم تا بلکه چاره ای بشه و تن به عمل دوم و ترمیم ندم
ایسان جون اگه انحراف بینی داشته باشی یا مشکل تنفسی بیمه از مجموع عمل و کلینیک با توجه به جواب ازمایش و عکس قبل و تاییددکتر خودت و دکتر معتمد حدود ٧٠٠ می ده بیمه ارتش من دوستم عمل کرد یکماه پیش دادن
گول دنیا را مخور......!!
ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند
بره های این حوالی گرگ ها را میدرند
سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها
زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
ایسان جان هر چی بیشتر بگردی بهت ه نمیگم هر دکتری گرون بگیره خوبه ها نه من نمونه کار خراب از دکتر ١٧ میلیونیم دیدم دختر خالم دکتر ٢ میلیونی خوبم دیدم دوستم اما صرف قیمت نرو، راجع به چربی هم یک دختری خانمی هست به اسم شینا توی تاپیک حراحی سینه اون میتونه دقیق بهت کمک کنه
گول دنیا را مخور......!!
ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند
بره های این حوالی گرگ ها را میدرند
سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها
زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
به نام خدا، از 111 پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و عضو انجمن جراحان پلاستیک و ساکن تهران پزشکایی که عکس پرسنلی داشتن و سن و سال و تجربه احتمالیشون قابل حدس (چون برخی از آقایون دکترا عکس اوایل انقلاب خودشون رو گذاشتن) به حدود 60 تا اسم رسیدم من شاید 10 تا از این عزیزان به جهت سن و سالی که دارن دیگه شخصا عمل جراحی انجام ندن ولی مسلما برای مشاوره گنجینه ارزشمندی محسوب میشن که اسامیشون رو عنوان خواهم کرد. از بین سایر اسامی مسلما برخی از آقایون پزشکا ترجیح میدن که عمل ترمیمی انجام ندن و چنین ریسکی رو قبول نکنن و به کار دست یه پزشک دیگه دست نزنن، که خب با یه تلفن ساده و یه سوال از منشی خود به خود از لیست حذف میشن. در مورد اسامی باقی مونده ممکنه بعضی از بچه ها برخی از این پزشکا رو بشناسن و پیششون ویزیت شده باشن، که حالا یا به حسن شهرت معروف هستن یا خلافش، که من از همه دوستان روشن و حتی اونایی که خاموش هستن اگر اطلاعاتی از این پزشکا دارن خواهش میکنم بیان و بگن که لیست محدودتر بشه. باز در بین پزشکای باقی مونده بعضی ها وبسایت شخصی دارن و با مراجعه به وبسایشتون و دیدن نمونه کار هاشون ممکنه چند نفر دیگه هم حذف بشن. خود من تا به امروز پیش این دکترا ویزیت شدم: بازیاری دلاور (متخصص بیماری های گوش و حلق بینی، 1 شاکی تو همین تاپیک)، یدالله تهرانچی، مجتبی کلینی (2 شاکی و متخصص جراحی عمومی)،فرهاد حافظی، علیرضا بابایی، محمد رضا قاضی سعیدی، عبدالجلیل کلانتر هرمزی، علی منافی، احمد توسلی اشرفی
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا
عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1
و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468
باید ها و نباید های جراحی بینی :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
آقای در انتظار لطف خدا خواهشا اسم بازیاری دلاور حذف کنید ایشون نه تنها برای ترمیم گزینه خوبی نسیت حتی برای عمل اولم هک نباید در موردش صحبت کرد . نگین 1 ناراضی که در مازندران ناراضی زیاد داره و خوب خیلی ها مثل من که قبل از این نمیدونستم همچین سایتی وجود داره از وجودش بی اطلاع هستن که بخوان بیان و نارضایتی خودشون اعلام کنن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اقای در انتظار لطف خدا شما که با دکتر کلانتر ویزیت شدین میشه نظرتونو در باره کارای ایشون بگین و نمونه هایی که دیدین البته برای عمل اول ایشون نظرشون درباره بینی شما چی بود؟؟؟ نگفتن میشه به خوبی ترمیمش کرد؟؟؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی