2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
دکتر منافی ازمن ده میلیون گرفتن. سارا جان خیلی مشکل داشت ارتفاع کم بینی،دراز بودن بینی؟یه فرورفتگی سمت راست بالای بینی، افتادگی غضروف نوک بینی،کج بودن نوک بینی کلا بینی من از روبرو مثل مارپیچ کج و کوله بود. بعد عمل دکتر به مامانم گفته بود کمرم شکست خیلی مشکل بود پلی عالی شد مبارکش باشه. در ضمن چون در همین تاپیک خونده بودم دکتر خیلی نسبت به وسواس بودم مریض ها حساسه تو فرمی که دادن نوشتم میخوام طبیعی باشه تغییرات با نظر خود آقای دکتر مشکل تنفسم حل بشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر منافی ازمن ده میلیون گرفتن. سارا جان خیلی مشکل داشت ارتفاع کم بینی،دراز بودن بینی؟یه فرورفتگی سمت راست بالای بینی، افتادگی غضروف نوک بینی،کج بودن نوک بینی کلا بینی من از روبرو مثل مارپیچ کج و کوله بود. بعد عمل دکتر به مامانم گفته بود کمرم شکست خیلی مشکل بود پلی عالی شد مبارکش باشه. در ضمن چون در همین تاپیک خونده بودم دکتر خیلی نسبت به وسواس بودم مریض ها حساسه تو فرمی که دادن نوشتم میخوام طبیعی باشه تغییرات با نظر خود آقای دکتر مشکل تنفسم حل بشه.
چون تو تاپیک خوندم دکتر رو وسواس بودن مریض ها حساسه ،تو فرمی که دادن پر کنیم درصد رضایت نوشتم تنفسم خوب بشه، ظاهر بینی طبیعی باشه در کل با نظر خود پزشک. ولی تو اتاق عمل دکتر آرم پرسید چی میخوای گفتم ارتفاع بینی بلند بشه درازی بینی کم بشه کجی بینی از بین بره افتادگی بینی رفع بشه. من پانزده سال با یه بینی کج و کوله زندگی کردم اما حس خاصی به دکتر داشتم. آخه خواهرم یک ماه پیش عمل بینی با دکتر منافی انجام داد همه میگفتن صبر کن ببین بینی خواهرت چی میشه ولی خودم فکر میکردم تنها دکتری که میتونه مناسب بینی من باشه منافیه. الان راضی هستم دعا کنید تا آخرش راضی باش . من فقط یه بینی صاف و نرمال میخوام دیکه از نگاههای اطرافیان خسته شدم.
سارا جان پره ها رو دست نزدن از کلوماا باز کردن. دکتر به من نگفت چند درصد بینی ت خوب میشه منم ازش نپرسیدم. در ضمن چون دوستان گفته بودن کلوما و پره هارو خوب جمع نمیکنه خواستم بگم خداروشکر جلوی بینی منو خیلی قشنگ جمع کردن همه تو مطب خوششون اومده بود. من هفته آینده میرم مطب خواستین روز و ساعت میگم کسی خواست بیاد ببینه.
تبریک میگم دلسا جون خدا رو سکر بعضی اوقات ناامید میشم ولی وقتی بچه ها میان خبر خدش عملشون رو میدن انگار خودم عمل کردم و خیلی خوشحال وامیدوار میشم انشاله تا چند ماه دیگه هم بیای و راضی باشی اگر لطف کنی عکس بگذاری کمک زیادی به ما میکنی
سلام دوستان . من تازه وارد این تاپیک شدم از سال 92 تا الان رو اجمالی خوندم . مشکل منم ترمیم بینی هستش . اگر میشه منو در گروه ت ل گ ر ا م عضو کنید . من 7 سال پیش جراحی ترمیمی داشتم پیش فرشاد برزنجی بینی ام خوب شد ولی فکر میکنم استخوان بینی من تحلیل رفته ! الان دیگه دو به شکم که پیش خود برزنجی برگردم یا به یک فوق تخصص مراجعه کنم؟
با صدای تو نمی ترسم از این تاریکی من تو را مست و رها می خواهم مثل یک تکه ی ابر، من تو را می خواهم...

مل مل جون من دیشب عکساتو دیدم و بعد نتم قطع شد نتونستم بنویسم. وااااقعا ممنونم بابت عکس ها و واااااقعا بهت تبریک می گم. خدارو شکر. ایشالا ا ز این به بعد با این بینی خوشگل موشگل حسابی کیف کنی و حالشو ببری
مرسی از همه دوستان محتاج دعای خیرتون هستم. به من ماساژ ندادن سه روز بعد اولین ویزیت وقت عمل گذاشتن.فکر کنم چون چهارده سال از آخرین عمل گذشته بود کامل پوستم آمادگی داشت. در ضمن پره های بینی من در عمل‌های قبل باز نشده بود الان هم باز نکردن. ارتفاع بینی کم بود منظورم آینه که بلندی تیغه از نظر عرضی کوتاهه وقوع زیاد کوتاهترش هم کرده. از نظر طول بینی هم که دراز بود. امیدوارم بتونم منظورمو برسونن.