2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849497 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان الی جان حالا چرا حسنانی ؟ من اطلاعی ندارم اما ترجیحم برای ترمیم اینه ک رو پزشک های ترمیمی فوکوس کنی نه اونایی ک تو اولیه هم شایدنتیجه مطلوب نباشه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
بچه ها دکترهایی ک رفتم با حدود دستمزد براتون میزنم : (رنج قیمت 4-5 م ب بالا) دکتر صوفی زاد (هم راضی هم ناراضی) خدا کرمی ( راضی ) (رنج قیمت 6-8 ب بالا ) شهریار یحیوی (راضی ) آتوسا ضیغمی (راضی ) سرکارات (بیشتر فک و صورت ) بهادری (دوست سرکارات )( راضی ) بشارتی زاده ( راضی ) کلانتر هرمزی (راضی)(بیشتر جمجمه و کام و لب و شکری) چایچیان ( راضی ) موحدی (راضی) (رنج 9 م ب بالا ) منافی (اکثریت راضی - در این تاپیک و ترمیمی 2-3 نفر ناراضی بدلیل عدم تغییر سایز بینی و...) امیری زاد (راضی ) عباس زاده ( زاضی ) امامی( راضی ) قناعت پیشه (نمیدونم ) چون ب من گفت دکتر قبوت نمیکنه برو منم اطلاعاتی ندارم ....فقط میدونم خیلی گرون میگیره منشیشم دخترشه
بچه ها این نظرات ک نوشتم نظر مریضهای مطب ها بوده و حالا برآورد خودم رنج اول : فقط خدا کرمی دلیل : هر بینی متناسب هر صورت - قیمت مناسب - منطقی -عمل بسته بدون وجود بخیه - تقارن مورد قبول سوراخ های بینی -مذل نیمه فانتزی و طبیعی . رنج دوم : بشارتی زاده : (شاگرد امیری زاد ) طبیعی کار - بدون مشکلات تنفسی یحیوی : طبیعی کار - بدون مشکل تنفسی (الین تحقیقات کرده و در بین اطرافیانش مشکلی ک در این تاپیک در مورد افتادگی نوک بینی بعد از چند سال مطرح شده رو ندیده ) کلانتر هرمزی : فوق طبیعی کار - عمل بسته - بدون بخیه - بدون مشکلات تنفسی (رنج سوم ) منافی : اولیه هاش خوب بودن . (جز دو مورد ک یکیش ب نظرم هنوز خیلی خیلی بزرگ بود و انگار ی عمل حسابی دیگه میخواست اما خودش راضی بود - خواهر دوستم ک راضی نبود ) طبیعی کار - ترمیمی هاشو خیلی تعریف میکنن من دومورد دیدم . یکی رو بدلیل برداشتن بافت از پیشانی و دیگری رو از ظاهرش اصلا ترسیدم .... چون گویا پروسه ترمیمش طولانیه و میگه تا فلان کار رو نکنی عملت نمیکنم .(حرفی ک ب خودمم زد ) امیری زاد : طبیعی کار - اولیه اطلاعی ندارم . ترمیمی ها نا اونجایی ک من صحبنت کردم راضی بودن همه . پزشک هایی هم ک رفتم برای ترمیم بین د .منافی و امیری زاد بیشتر امیری زاد رو معرفی کردن عباس زاده : ترمیمش پیوند دست ب بینیه . اولیه یه دونهتو این تاپیک دیدم میگفت راضیه . من اصلا متدشونو قبول ندارم برای ترمیم امامی : مریض هاش راضی .هم ترمیم هم اولیه (برای ترمیم من برش خط خنده روشش بود - من برای خودم مناسب ندیدم ) کامران اسعدی : ترمیم های فوق العاده سنگین در حد سوختگی مریش هاش همه راضی اولیه ندیدم - روش ترمیمش (باد کردن پوست با گذاشتن دستگاه زیر چانه یا پیشانی و سپس پیوند بافت )
تو تاپیک اولیه عملی های دکتر غلامرضا احمدی تو کلینیک مبین نبش یکی از بوستان ها هم از عمل اولیه شون راضی بودن . من دیگه خسته شدم بس ک نوشتم . امر دیگه هم باشه در خدمتم بقیه دکتر ها هم ک یادم بیاد مینویسم . راستی د . نراقی هم رفتم اما کلا فقط نارضایتی از مریض هاش تو این تاپیک و بقیه جاها شنیدم . چون تو مطبش مریض بود اما عملی ندیدم ک خودم بپرسم واااااااایی..... دکتر دیلمی رو دورشو خط بزنید واسه بینیفقط ساکشنش هم قیمتش خوبه هم کارش وگرنه بینی رو داغون میکنه .... چون خودشم دبیر کمیسیون پزشکیه دیگه بیخیال شکایت هم باید بشی روز اول تو معرفی نامش چنان ازت تعهد میگیره ک بری دیگه برنگردی ..... ایشالله (0) لایک