2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون لاوین جون شیما جون اون فرورفتگی رو تیغه بینیم الان که ورم داره به نظر میاد درست شده باشه حالاباید صبر کنم که ورم بخوابه اون وقت مشخص میشه سوراخای بینیم هم تقریبا متقارن هستند قلمبگی نوک بینیم برطرف شده کلن یه بینی دیگه شده اما... فعلا چاره ای جز صبر کردن ندارم.
شقایق جان حالا حالاها باید صبرکنی تا ورمهات کم بشه وقتی گچ رو از بینی بر میدارند بعد از یک ماه تازه بیشترین ورم را خواهد داشت وتا ورم داری سراخهای بینیت بالا خواهد بود به ایینه زیاد نگاه نکن و تا چند ماهی بیخیال ایینه شو تا ورمها کم بشه انشاله بهترین فرم را بگیره
آقا سعید من تقریبا 5 ماه پیش با منافی ترمیم کردم و ناراضیم . پیوند غضروف از دنده داشتم و بینیم تغییر خاصی نکرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنون بانو منیر و خانم هستس ممنون که تجربه خودتون رو در اختیار ما گذاشتید. من بینیم انحراف داره و جدا از ایرادهای ظاهرش مشکل تنفسی باعث میشه که به فکر عمل مجدد باشم (عمل اول 15 سال پیش بود). منتها عدم اطمینان از نتیجه عمل باعث شده تا الان اقدام نکنم و یه جورایی بلاتکلیفم. بانومنیر، شما پیش کی عمل کردید. بینیتون هم ظاهراً پر کار بوده. امیدوارم روز به روز بهتر بشه
خیلییی برخورد خوبی داشتن...گفتن مشکلت چیه منم گفتم...واسم دکترمو پرسیدن گفتم دکتر ناجیان...بعد گفتن بینیت پوست ضخیم و چربی داره برا قضاوت وتصمیم گیری یه سال بعد عمل زوده...بعد گفتن دکترت دکتر حاذقی هست...ارتفاع بینیمم گفتن خوبه ..ولی طولش کمه ...وگفتن فعلا باید ماساز بدی ..جا برای غضروف گذاشتن نداره بینینت ...اگه بذارم حتما جذب میشه..و گفتن شاید با ماساز پره هاتم بازتر شه وطول بینیتم بیشتر شه واصلا نیاز به عمل نباشه...!!!!!