2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
دلارام اگه دکتر کلانتر گفته 10 تا 20 درصد کوچک میکنم دقیقا همون کارو میکنه. انتظار بیشتر کوچک شدن نداشته باش. من عمل اول بودم ولی دقیقا همون کارایی رو انجام داد که گفته بود.
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

arshida شما عمل ترمیمی هم از دکتر دیدی؟ از کارش راضی هستی؟ من فقط در موردش شنیدم بهناز هم پیش دکتر کلانتر عمل اول داشته که عکسش رو دیدم و پسندیدم ولی علی ر غم اینکه چند باری مطبش رفتم کار ترمیم ندیدم از طرفی بینی من کمی کجه و انحراف تیغه هم دارم ولی دکتر گفت به تیغه دست نمیزنه
دلارام جان .من فقط یه ترمیمی دیدم از دکتر اونم مال چند سال پیش بود. اون خانم گویا راضی بود چون دوتا دختراش هم پیش کلانتر عمل کردن. خودم در کل راضی هستم چون طبیعی میخواستم. هیچکس نمیفهه که عمل کردم. از نظر تنفس عالی.ولی خیلی شیک عمل نمیکنه.ایرادای بینی رو میگیره. خیلی هم کوچک نمیکنه چون تنفس براش مهمه. ولی اینو بگم که هر چی که میگه دقیقا همون کارو میکنه. در کل دکتر با انصافیه.روزای شنبه و دوشنبه خیلی ها میرن تامپون رو در بیارن.چون پنجشنبه ها عمل میکنه.شاید اون روزا بهتر باشه. البته بگم خود من حتی یه نمونه هم ندیده بودم ازش. فقط کارای سایت و دیدم. ولی به هر کی اسمشو گفتم گفت برو و شک نکن. ولی شما چون ترمیمی هستی عجله نکن.یه کم وقت بذار
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
ممنون Arshida از راهنماییت. با وجودی که کارای دکتر رو ندیدم ولی چون میدونم آدم منصفیه و هم شما و هم بقیه دوستان گفتن دقیقا همون کاری رو میکنه که قولشو داده و خرابکاری هم نداشته فعلن تنها گزینه ای هست که میتونم بهش اطمینان داشته باشم. اگه مشکل انحراف تیغه بینی ام نبود صددرصد وقت میگرفتم.
دلارام جان کسایی ک انحراف تیغه دارن اگر رفع نشه بعد از عمل بیشتر ب چشم میاد.من خودم بینیم ی خورده کج بود و دکتر موقع عمل انحرافمو درست نکرده بود ولی الان خییییلی بیشتر ب چشم میاد.ق و کاملا کج بودن تیغم مشخصه و واضح تر شده
نازنین 1
مرمر جان من اینترنتی وقت گرفتم.بین وقت اولیه و عملم 6 ماه فاصله بود. البته خودم دیرتر خواستم که بین دو ترم دانشگاه باشه و هم اینکه دیر ازمایشهام و بردم. بین کنسلی ها هم وقت میده.باید اماده باشی یهو زنگ میزنن که مثلا این هفته عمل هست. بعید میدونم که 3 سال تو نوبت باشی.یکم اغراقه به نظر من. پروسه وقت دهی و عملش حدود 1 سال میشه که بنظر من اگه تصمیمت اینه که با کلانتر عمل کنی و بهش اعتماد داری ارزشش رو داره
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
شیما جان رفتم دکتر لوله های تنفس داخل بینیم رو کشید یکم کوچیکتر شد آمپولم به درخواست خودم زددیگه به نظرم خیلی کجم نیومد ولی خیلی خوکی شده وزشت هم هست که امیدوارم بخاطر ورم باشه دوباره شنبه باید برم ببینم چی میشه منیر جان چرا باید ترمیم میکردی چش بود بینیت؟ان شالله که مشکلی پیش نمیاد عالیه عالی تر هم میشه. بچه ها محتاج دعاتونم