2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849495 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط در جواب دوستمون که پرسیده بود هزینه رو گفتم اگه دکتر جا برا چونه گذاشته جای تاسفه واقعا مثلا اولش بگه 15 بعد بشه 10 بعد هم بحث سادگی نیست موضوع روحیه متفاوت آدمهاست در برخورد با مسائل. اگه تو کشوری زندگی میکردیم که تعرفه تعرفه بود و قانون قانون و نظارتی وجود داشت اینجوری نمیشد ..............
بچه ها این حرفا چیه اگه پول کم بدین یا چونه بزنید منافی واستون کم میزاره بخدا من حاضرم 5 تومان بدم واسم کم بزاره اخه مگه میشه همچین چیزی دکتر نهایت تلاششو میکنن واسه همه هیچ فرقیم نمیزاره اصلان از این فکرا بیاید بیرون به قول marmar میگه من تخفیف نمیگیرم خوب شما 15 بده اما یکسریا واقعان ندارن و مجبور هستن ترمیم کنن 10 تومان به نظر من خیلی زیاده چه خبره مگه
دکتر منافی با منشی کاملا هماهنگه و اصلا اینطور نیس که منشی قیمت رو از خودش بده. ولی پارسال دکتر به من گف 18 بعد اومدم بیرون و به منشی گفتم تخفیف نمیده؟ منشی دوثانیه رف تو اتاق و اومد بیرون گف 14. فک کنم این کارا واسه اینه که بیمار وقت دکترو نگیره و باهاش چونه نزنه و در مورد قیمت فقط با منشی حرف بزنه. فک نکنم کسی چونه بزنه دکتر براش کم کاری کنه. البته من خودم جرات نمی کنم خیییییییلی چونه بزنم. ولی دکتر منافی مدل کارش اینطوریه دیگه.
ترمیم با دکتر سامی