2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851619 بازدید | 9732 پست
من بهاره نمیشناسم اگه اون سبزهه منظورته عسل که بد نیست خوبه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
منظورم منشىش خوب بود دماغش/دماغ اولى بود معلومه خوب مىشه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه همونی که من میگم ترمیم کرد با خود دکتر و پیوند از گوش داشته توروخدا مطب زیاد برو چند با برو با 1بار تصمیم نگیر خدا بحق این شب هممون نجات بده...
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
عسل 44 " چند بار تا حالا عمل کردی؟؟؟ مگه بینیت مشکلش چیه که منافی قبولت نکرده؟؟!! منافی استاد درست کردن بینیای داغونه که!. مریم 69 میشه بگی مشکل بینیه شما چیه؟؟ و منافی بهت چی گفته؟؟ ممنون.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
بهاره مشکلاتم زیاده به ترکوندن اعتقاد داری؟بمب گذاشته یا شایدم با پا اومده رو صورتم گفت از دنده،یه بینی متعارف .یه کار میکنم میمیک صورتت حفظ شه و اینکه به چونمم گیر داد
دیگه حرف که همه میزنن مهم عملکرده میترا جان اگه هستی عکسای ترمیمارو یه زحمت بکش دوباره بذار محبت بزرگی میکنی..
شما چطور بهاره؟ اینجا قبلا هر کی مطب میرفت میومد میگفت دیده ها و شنیده هاشو الان یا کسی مطب نمیره یا نمیگه
به نام خدا، خانوم فرنوش ٢ تا سوال شایدم ٣ تا، شما با دکتر کلانتر هرمزی عمل کردین بینیتون رو؟! چند سال قبل و مشکلتون چی بود؟! و اینکه عکستون تو البوم سایت ایشون هست در حال حاضر؟ ممنون میشم جواب بدین.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
فرنوش جان تا جاییکه من در جریانم انگار خیلی سوال شده بود دیروز که چرا دوباره عمل کردی