2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849536 بازدید | 9732 پست
آقا آرمان شمام داری یکم بی انصافی میکنی کلانتر تو سایتش کارای خوبم زیاد داره و دکتر با تجربه ایه مثلا عکسایی که از منافی گذاشتی قوز ندارن در صورتی که تو این یک سالی که من میام تاپیک همه ی عمل اولیا و ترمیمیای منافی تو قسمت استخونی قوز داره بینیشون یا ارتفاع بینی رو خیلی زیاد در میاره بعد عمل پس واقعیت خیلی با عکسای سایت فرق داره من اصلا کاره خوبه منافی رو زیر سوال نمیبرم ولی باید قبول کرد که بینی های منافی هم پرفکت نیستن و یه سری ایرادا رو دارن کلانترم تا جایی که بچه ها میگفتن همه ی عملاش طبیعی هستن و از نزدیک مشخص نیست که عمل کردن پس این سربالایی باید ماله ماههای اول باشه و به مرور طبیعی تر میشه همه ی دکترا کاره خوب و بد دارن دیگه هرکس با توجه به تحقیقی که انجام میده و سلیقش انتخاب میکنه

بچه های گل ترمیمی: من وظیفه ی خودم دونستم که اینجا هم بگم یک نمونه ترمیم خوب از قیصری دیدم تو مطب گردی نادریان. یه آقای بوکسوری بود که می گفت بخاطر بوکس چندین و چند بار قبل و بعد عملهای قبلیش بینیش داغون شده و شکسته، 2،3 تا عمل قبلیش با ابراهیم یحیوی بود. دفعه ی آخر که شکست بینیش رفت باز با یحیوی ترمیم کنه که گفتن یحیوی پدر دیگه کار نمی کنه. اونم دید هیچی تنفس نداره و ظاهر نداره و دکترا قبولش نمی کنن رفت پیش قیصری، 20 تومن دستمزد داد بهش، جدا بینیش خوب شده بود. یه ایرادای جزیی ای داشت که با اون رزومه ی وحشتناکی که ارایه داد اصلا اسمش ایراد نبود و یجورایی قیصری براش معجزه کرده بود. تنفسش هم گفت 70 درصد برگشته. که مشخص هم بود چون اصلا سختش نبود تو تنفس، صدا و اینها هم نمی داد. البته اینم بگم که من خودم واسه ی عمل اول دو تا نمونه عالی از قیصری دیدم، یکی دو تا معمولی و یک نسبتا خراب.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرمان کسی نگفت منافی و بشارتی بی تجربه هستن .اینو هممون به خوبی میدونیم. اما در مورد کلانتر هم داری بی انصافی میکنی. شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه که همه نظرشون حتما مثل شما باشه. همینطور در مورد بقیه دکترا. در ضمن این زود باوریکه گفتی فقط در مورد خانمها نیست. برای آقایون هم صدق میکنه.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
راستی من تو مطب نادریان یه دختررو دیدم شاگرد نادریان بود با منافی عمل کرده بود، عمل اول. بینیش عالی بود. تمیز و خیلی خوب. اما می گفت منافی براش پروتز مصنوعی گذاشته. می گفت دست بزن. منم گفتم مطمینی؟ می گفت اره ببین مثل توپه تو نوک بینیم. بینیش عالی بود. اما چون می گفت با اطمینان که پروتز مصنوعی گذاشته و خودش هم دانشجوی پزشکی بود من مجبود شدم باور کنم. همه ی دکترای خوب هم دارن از راه به در می شن ظاهرا.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانی عزیز این مورد ترمیمی قیصری چند وقت از عملش گذشته بود؟اخه قیصری هم یکی از گزینه هام هست
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
شما درست میگید هر کس 1سلیقه داره من از بشارتی نمونه ندارم فقط تو کامپیوتر خانوم بشارتی چندتا نمونه دیدم 1خانومه بود بینیش مثل لوله خودکار شده بود بشارتی عالی درست کرده بود چندتا دیگه دیدم همه خوب بودن الا 1نفر که خودم بهش گفتم چقدر این هنوز بعده گفت دیگه بهتر از این نمیشد
ممنون هستىس.بازم اگر اطلاعات دارى بگو چرا تو مطبش همه ناز بودن دماغاشون؟ىعنى تو ترمىمى تبحر نداره؟اونا عمل اولى بودن....از بشارتى و شىروانى بازم اطلاعات بدىد مممنون خىلى درگىرم سه ساله
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

منشى بشارتى رو دىدىد بهار ؟ دماغشو

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بینی که تو تصادف داغون شده باشه راحتر از بینی که 3بار عمل شده درست میشه چون بینی تصادفی توش پر از قضروفه که له شده و باید سر جاشون قرار بگیره اما بینی عمل شده قضروفی داخل بینی نیست سوراخ بینی تابه تا و کوچیک شده
,بىنى من دوبار عملشده الانم در به در دنبال دکترم برا ترمىم

من منظورم این نبود که فقط از غضروف بینیشون استفاده کرده.چون مسلما غضروف له شده به هیچ وجه نمیتونه جایگزین غضروف سالم بشه. غیر از اینه؟ ضمنا دماغی که حتی بیشتر از3 بار عمل شده لااقل شکل دماغه.و فقط قسمتهایی از اون دارای عیب و ایراده مثلا یا غضروفش جذب شده یا کجه یا شکل ظاهریش ناجوره و یا ........ اما بهرحال یه دماغه. ولی بینی که مثلا تو تصادف منهدم میشه؛ فکر کن یه طرفش به کل از بین رفته یا اصلا پخش شده تو صورت یا اصلا فقط تیغه مونده و نوکش جدا شده . به نظر شما درست کردن کدوم راحتتره آقا آرمان؟؟؟
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )