2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849450 بازدید | 9732 پست
مونیکا جان مرسی برای این سرعت عمل، فقط امیدوارم بچه ها اینجا رو پیدا کنن باورم نمیشه تا دستش رو شد سریع اومد تاپیک رو ترکوند به نظر من اسم و ایمیلش رو همون صفحه اول بنویسیم و یه گزارش کوتاه در مورد کلاهبرداریش و اینکه گوشزد کنیم بقیه کاربرا از این به بعد حواسشون جمع باشه تا مثل ما قربانی نشن، لطفا این کار رو بکنید شاید یه ذره دلمون خنک بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتی جون الان که هر دو آنلاین هستیم خواستم اینو بهت بگم که سلیقمون و دیدمون به مسائل خیلی شبیه همه، گاهی نظراتم رو از زبون شما می خوندم تو تاپیک، امیدوارم انتخابت درست باشه و دقت کافی رو بکنی دوستم
نه امیلیا جون کار خودشه
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نارسیس جون شما با توسلی ترمیم کردی درسته؟
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
من خیلی متاسفم حالا درصد نارضایتتیت چقدره عزیزم ؟ واقعا سخته میدونم
فکر کنم باوان انقدرم سواد نداشت که اون تاپیک رو بترکونه، وقتی دید بچه ها میگن عجیبه چرا پس تاپیکو نترکونده تازه فهمید این گزینه هم پیش روشه برای اینکه لکه ننگش رو پاک کنه، امیدوارم بدجوری تاوان کارش رو پس بده
امیلیا جون من ازین دکترا که گفتی هیچکدوم رو نمیشناسم متاسفانه عزیزم وگرنه حتما میگفتم
مونیکا اومدی اسم توسلی رو هم تو ناراضیا بنویس حتماااا
کتی جون من اصلا راضی نیستم، چون بینیم تغییر خاصی که نکرده بهش چند تا ایراد هم اضافه شده، یه مقداری قوسش کمتر شد و کلوملا کمی جمع تر شد اما در کنارش استخون تیغه پهن شده، پره ها بالا پایین و سوراخ نا متقارن، دو تا فرورفتگی بسیار افتضاح روی پره و نوک بینی، قوز و کج بودن در حالیکه قبل از عمل هیچ کدوم این مشکلات نبود البته یادتون باشه مشکل فقط ورمه ما نمی فهمیم!
خدا ذلیل کنه هم اون مبلغ هارو و هم اون دکترایی رو که سر عمل کم میزارن از مریض و فقط می خوان صرفا رفع وظیفه کرده باشن، باور کن بی جواب نمیمونه این کارشون نارسیس عزیز